Ugrás a cikkhez
Reklám

"Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?" - tette fel magának a kérdést a "Jobbik" Magyarországért Mozgalom még 2017. január 2-án. Az alábbi volt a válaszuk:

Ma, az önkormányzati választások hivatalos kampánynyitányán pedig már ott tartunk, hogy közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd.

A hab a moslékosvödrön az, hogy a baloldal legújabb üdvöskéje, a Jobbik saját közleményt ad ki a mindezt megpecsételő hűségesküről. A Gyurcsány-féléknek tett neojobbikos hűségeskü alább olvasható.

A Komárom-Esztergom megyei közös demokratikus ellenzéki listáról

Mi, a demokratikus ellenzék pártjai, érzékelve a társadalom többségének elvárását, immáron nem csak a városokban értük el, hogy mindenhol egy esélyes jelölt legyen a hatalom embereinek leváltására. 2019. október 13-án Komárom-Esztergom megye minden változást kívánó választópolgára a demokratikus ellenzéki pártok közös megyei listájára adhatja le voksát.

Közös kampányunk során bemutatjuk, milyen biztonságos, élhető jövőt képzelünk el Komárom-Esztergom megye városainak, kistelepüléseinek. 9 év alatt bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány által ránk erőltetett megyeszerep nem találkozik azzal, amit a megye lakosai szeretnének. Számunkra a megye érdekének képviselete a hatalommal szemben is fontos. A Budai Várban is tudnia kell mindenkinek, mire van igazából szüksége egy bajótinak, szárligetinek vagy kisbérinek. Együttműködésben az itt élőkkel, szövetségben a jövőért!

dr. Konczer Erik, Demokratikus Koalíció
Nunkovics Tibor, Jobbik Magyarországért Mozgalom
Fekete Miklós, Magyar Szocialista Párt
Pusztai-Pintér Mónika, Momentum Mozgalom
Renczes Dávid, Párbeszéd Magyarországért

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Frissítés: Jobbik 2018: Gyurcsány Ferenccel elképzelhetetlen bármilyen együttműködés

Egyébként nem kell Marty McFlyként utazgatni az időben, elég csak 2018. szeptember végéhez lapozunk; a Jobbik XX. kongresszusán újságírói kérdésre Jakab Péter, a párt akkori szóvivője, mostani frakcióvezetője még azt hazudta, hogy:

[a kongresszuson] a szövetségi politika csak olyan értelemben került szóba, hogy Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral elképzelhetetlen bármilyen együttműködés.

Csak ne ismernénk olyan tűpontosan a "jakabok" aknamunkáját a magyar politikai életben...

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: "Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?"





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából