Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk vezetői és aktivistái teljesen lezárták a dunaharaszti gyár bejáratát azon spontán demonstráció keretében, amellyel tiltakoznak a homoszexualitást népszerűsítő Coca-Cola-akció ellen. Molinójukon a "Mi lesz a következő? Pedofília? #loveislove?" felirat olvasható. A helyszínen rendőrök is megjelentek.




A párt részéről Toroczkai László kezdte meg elnökként a demonstrációkat, most pedig Novák Előd alelnök, Fülöp Erik országgyűlési képviselő és Árgyelán János pártigazgató is a helyszínen tartózkodik. Az eseményeket élőben közvetítették a Mi Hazánk Facebook-oldalán, de a felvételek egy ideje elérhetetlenek a kék-fehér közösségi oldalon.

Képernyőmentések az akcióról:













Frissítés: Folytatják az akciót, bármi is legyen az ára

Hétfőn reggel több autóval vonult ki a Toroczkai László vezette szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti üzeme elé, és megpróbálták akadályozni a ki- és behajtást a telephelyről, nem tudni milyen mértékben jártak sikerrel - aggódik a szexuális aberráció terén nyilván jócskán érintett Zsindex. A helyszínre a rendőrség is kivonult.




Az aggódó libsi lap kérdésre a Coca-Cola elmondta, hogy a Mi Hazánk Mozgalom néhány tagja több személyautóval elállta a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti telephelyének bejáratát, ezzel akadályozva a munkatársak és a szállítmányozó kamionok ki- és bejutását. A cég biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget, több járőr kivonult és megkezdte az intézkedést. A Coca-Cola elmondta, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket a forgalmat akadályozó személyek ellen.

A Mi Hazánk Mozgalom egy tagja a párt Facebook élő közvetítésében azt mondta, hogy folytatják az akciót, "bármi is legyen az ára". A párt egy, a Coca-Cola betűtípusával írt "pedofília" feliratú molinót rakott ki a blokádra - szörnyülködik a lap.

2. frissítés: Kitartanak a normalitáspárti demonstrálók

A Hír TV összefoglalója:

3. frissítés: Videós összefoglaló a blokádról

Korábban írtuk: Mi Hazánk: zéró Coca-Cola, zéró homoszexuális propaganda!

Kapcsolódó:

- Vasárnapi séta szivárványos kólával

- Lecseréli plakátjait a Coca-Cola - a hányingerkeltő látvány eltűnik, a buzeranciát reklámozó üzenet marad

- Nemzeti önvédelem a kólás buzipropaganda ellen: takarításba kezdtek az utcán a hazafiak

- A métely soha nem érhet véget: Coca-Colával fertőz a buziforradalom Budapesten





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából