Ugrás a cikkhez
Reklám

Hivatalos látogatást tesz Magyarországon Stephan Mayer, a német belügyminisztérium parlamenti államtitkára a július 29-én kezdődő Európai Maccabi Játékokra érkezik a magyar fővárosba, és az eseményen részt vevő sportolóikat fogja meglátogatni - értesült a Privátbankár.

Az Európai Maccabi Játékokat, amely az európai zsidók faji alapon szervezett (s így kirekesztő, de ha ők gyakorolják, az nem gond) sportrendezvénye, négyévente rendezik meg, két évvel az izraeli Maccabi Világjátékok után. A Jüdische Allgemeine szerint a "német", azaz németországi zsidó csapat lesz a legnagyobb küldöttség 300 fővel, míg "Nagy-Britannia" (pontosabban az ottani zsidóság) 250, "Magyarország" (azaz Judapest) pedig 200 sportolóval képviselteti magát.

A lap szerint az eseményen Stephan Mayer mellett részt vesz majd Németország magyarországi nagykövete is: Volkmar Wenzel a Maccabi-lángot a játékok legutóbbi helyszínéről, Berlinből Budapestre hozó kerékpárosokat fogja fogadni, valamint megtekinti a versenyeket.

Szintén jelen lesz az eseményen a magyarországi felmenőkkel rendelkező németországi sportkommentátor, Béla Réthy, és meghívást kapott Dárdai Pál 61-szeres magyar válogatott labdarúgó, a Hertha BSC volt edzője is.

Végre nem tagadják, hogy politika az egész

A Jüdische Allgemeine szerint a németországi zsidó sportegyesület, a Makkabi Deutschland vezetése politikai jelzésnek is tekinti a részvételt.

Az egyesületnek, amely kiáll a "tolerancia és a multikulturalizmus mellett" (legalábbis addig, amíg nem nekik kell gyakorolniuk, hanem csak haszonélvezői), különösen fontos, hogy ezzel

egyértelmű jelzést küldjön a Magyarországon is erősödő jobboldali populizmus ellen, és távolmaradás helyett a legnagyobb delegációt küldje.

Az egyesület elnöksége emlékeztet arra, hogy Orbán Viktor a "menekült"válság kezdete óta "kampányt folytat a magyar-zsidó befektető, Soros György ellen", és aggasztónak tartja a magyar miniszterelnök - egyébként nem létező - "közelségét" az AfD-hez.




Ezt veheti köszönetnek is a semmiből sem tanuló, örökös zsidóseggnyaló kormány, amiért helyet ad a rasszista és nevetséges (azért kell nekik külön olimpia, hogy valahol ők is tudjanak aranyérmet nyerni) rendezvényüknek, tízmilliárdokat költve rájuk...

Adnak gázt, de láng nélkül

"Motorral hozzák a Maccabi lángot Berlinből Budapestre" - ezzel a címmel szerepel egy beszélgetés az ATV honlapján.

De aztán kiderül, hogy mégsincs így:

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

- "Magyarország Izrael igaz barátja, legközelebbi szövetségese" - bizonygatta Benkő Levente nagykövet a Szentföldön

- Még nagyobb sebességre kapcsol a cionista propaganda hazánkban: megalakult a Likud nyúlványa

- Eközben Deutschék a Maccabi Játékokra készülődnek, 81 éves "túlélő" az egyik sztárvendég

- Jó, hogy katonák védik a határt, így a rendőrök tudnak majd vigyázni az országot elözönlő zsidókra

- "Magyarország Izrael legjobb barátja" - a Maccabi-delegáció átvette a zsidó olimpia zászlaját

- Szijjártó New Yorkban áradozott a "zsidó származású magyarok" sportteljesítményéről és a Maccabi Játékokról





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából