Ugrás a cikkhez
Reklám

Miután befejezte az oktatást az ELTE-n, Londonban élő párjához költözik Nádasdy Ádám nyelvész, költő és műfordító, derül ki a Forbes magazin vele készített interjújából - szúrta ki az Index.



Fotók: Orbital Strangers

„Jövök-megyek majd, egy-egy hónapra hazajövök, kettőt-hármat ott leszek. Fenntartom az itthoni életemet, de testsúlyomat londoni lábamra helyezem át. Elég volt az ingázásból” – mondta el az interjúban.

Nádasdy Ádám a kapcsolatáról és bejegyzett élettársáról is beszélt. „Orvos. Szívem doktora. Csak mindig elmegy. Szeret messze élni. Én meg itt. Sebez, ha elmegy, gyógyít, ha megjön” – mondta.




Nádasdy az interjúban a magyarországi homokosok helyzetéről is beszélt, Kövér Lászlót is megemlítette:

Szerencsére azt lehet látni, hogy egyre kevesebb ember háborodik fel a melegeken. De még mindig nem elegen mernek előbújni ahhoz, hogy minden ember ismerjen közelebbről, személyesen meleg párokat. Vagyis valószínűleg minden ember ismer ilyeneket, csak nem tudja. Itt van például Kövér úr, a parlamenti elnök, nyilván nem tudja, hogy a szomszédságában, a közeli közértben vagy gyerekei pedagógusai közt is lehetnek melegek.

Az idei buzifelvonuláson annak ellenére is szeretne részt venni, hogy egészségi állapotát a betegsége és műtétje után még ingatagnak érzi:

Végül is egy nagy mulatság az egész, jólesik ott együtt lenni annyi meleggel. És még mindig csak egy ilyen nap van az évben, hogy zavartalanul lehet csókolózni az utcán.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából