Ugrás a cikkhez
Reklám

Pénzügyileg és jogilag is teljesíthetetlenek az ellenzéki jelöltek ígéretei – mondta Tarlós István főpolgármester az M1 reggeli műsorában.

"Ha Karácsony Gergely és Kálmán Olga főpolgármester-jelöltek ígéreteit összeadom, be lehet csukni a kaput" - jelentette ki.

Tarlós szerint Kálmán Olga 2 ezer milliárd forintnyi nem létező pénzt ígért el a vasárnapi vita alatt, Karácsony felvetését a közlekedési alapjövedelemről rettentő zavarosnak tartja. Az 500 millió forintnál értékesebb ingatlanokra tervezett, Tiborcz Istvánról elnevezett adóról Tarlós azt mondta, a főváros ilyen adókat nem vethet ki. Ugyancsak törvényi akadálya van Kálmán Olga 18 év alattiak ingyenes tömegközlekedésére vonatkozó ígéretének, illetve annak, hogy a kerületeket köteleznék évi 100 lakás építésére.

"Olyan hülyeségeket még az életben nem hallottam, mint amit ezek az emberek mondanak" – tette hozzá Tarlós, aki szerint Puzsér Róbert sem mondott akkora ostobaságokat, mint Karácsony Gergely és Kálmán Olga. Tarlós szerint az előválasztás csak egy agitprop és marketingtevékenység.

(MTI)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából