Ugrás a cikkhez
Reklám

Agyhalottnak nevezte Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje. Kerpel-Fronius Gábor 2018-ban közösségi oldalán a labdarúgó-világbajnokság döntője után azt írta, "mennyi gusztustalan és rasszista ismerősöm van" - utalva arra, hogy sok hozzászóló szerint a horvát válogatott volt a torna igazi győztese, amiért csak egy kontinenstől kapott ki, szúrta ki a HírTV.




Kerpel hozzáteszi: a rasszista bejegyzéseket nézve még jobban örül annak, hogy ő "Franciaországnak" (pontosabban egy rakás négernek - a szerk.) drukkolt. Valószínűleg azt is rasszista szokásnak tartja, hogy gusztustalanék a mondatokat nagybetűvel kezdik....




A Momentum hétfőn jelentette be, hogy Kerpel-Fronius Gábort indítja a főpolgármesteri pozícióért folyó versenyben. (A szép név valószínűleg szép gyökereket is takar, a Wikipédia szerint ugyanis egyik testvérét Kerpel-Fronius Ádámnak hívják, egy zsidó oldalon pedig egy ugyanilyen nevű szerző - jó eséllyel a testvére - értekezik Horthy Miklós "történelmi felelősségéről", ami sejthetjük, miről szól... - a szerk.)

Visszavennék Budapestet:

Frissítés: "büszkén vállalható az SZDSZ hagyománya"

Csak hogy teljesen egyértelmű legyen a helyzet.








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából