Ugrás a cikkhez
Reklám

Jákob Péter elnökké válásával végre 100%-ban beillene a Jobbik a balliberális képbe - írtuk jelenleg is aktív szavazásunk egyik pontjában. Nem csak mi gondoljuk így egyébként, hanem maga a túlélő politikus elődje is: "Jakab Péterért legalább annyira rajonghat egy MSZP-s, DK-s, LMP-s szavazó, mint egy jobbikos" - nyilatkozta Gyöngyösi Márton egy interjúban.

Nos, arról, hogy ki lesz a pártelnök, még semmit sem tudunk, de az első lépés már megszületett, alább a közleményük:




Jakab Pétert jelöli a Jobbik elnöksége a frakció élére

A Jobbik Országos Elnöksége Jakab Pétert jelöli a nemzeti néppárt országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetői tisztjére. A Jobbik megértette, mit üzentek az otthon maradt támogatói: megújulásra van szükség. A párt elnöksége úgy látja, hogy Jakab Péter megtestesíti mindazt, amire az eredményes nemzeti érdekképviselet érdekében szüksége van hazánknak. A miskolci, háromgyermekes, pedagógus végzettségű országgyűlési képviselő tavaly alig több mint 100 szavazattal maradt el az egyéni győzelemtől. Az Országgyűlésben végzett munkája során számtalan alkalommal szembesítette a népnyúzó Orbán-kormányt gőgös zsarnokságának következményeivel. Nevéhez fűződik az országon belüli béregyenlőtlenségekkel, valamint az ukrán és ázsiai migránsmunkások tömeges betelepítésével szembeni küzdelem is.

A Jobbik Országos Elnökségének meggyőződése, hogy Jakab Péter személyében Orbán Viktor méltó ellenfelet kap az Országgyűlésben, aki hitelesen és hatékonyan tud szembeszegülni a miniszterelnökkel a parlamenti patkóban. Vezetésével a Jobbik Országgyűlési Képviselőcsoportja is újult erővel és lélekkel vághat neki a parlamenti munkának.

Jobbik Országos Elnöksége

Korábban írtuk:
- Vona: Jakab Péter holokauszttúlélő nagyszülőknek az unokája
- Zsidó származású a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából