Ugrás a cikkhez
Reklám

A "demokrácia bajnokai" és a "sajtószabadság megtestesítői" kertelés nélkül megírták a Mi Hazánk Mozgalomnak, hogy nem hajlandók eleget tenni a Kúria jogerős döntésének, és nem teszik közzé a választás előtt a kampányfilmünket - írja Facebook-oldalán Dúró Dóra. Alább a folytatás.
Felháborító, ami az elmúlt két hétben a pártunkkal szemben történt: cenzúra cenzúra hátán ért minket, hogy elhallgassák a valóságot. Közben egy másik beadvány kapcsán az NVB azt is kimondta, hogy nemcsak eljárását tekintve volt jogsértő az RTL Klub, de a cigánybűnözés eredendően kriminológiai fogalom, annak használata a közbeszéd részévé vált, így tartalmilag sem kifogásolható, ha például a Mi Hazánk filmjében szerepel. Sakk-matt. De az RTL Klub válasza: na és?

Mindez új tétet ad a választásoknak: mutassuk meg, hogy velünk szemben nem lehet ezt megtenni! A szavazófülkékben tegyük egyértelművé, hogy nem engedünk a cenzúrának! Vasárnap legyünk többen, mint a cenzorok! Se Gyurcsány, se Orbán: a Mi Hazánk.

 Portálunk csak azért is népszerűsíti az elhallgatott videót:

Nemcsak a Fidesz és a ballib pártok, de az RTL Klub ellen is lehet voksolni a szavazófülkében és videómegosztásokkal is.

Korábban írtuk:

- NVB: a cigánybűnözés a kriminológia által vizsgált jelenség, a fogalom mára a közbeszéd részévé vált

- Egy Mi Hazánk-győzelem már született: jogerősen törvénysértő az RTL Klub cigánybűnözés-cenzúrája

- Az RTL Klub nézői megtudhatták, hogy a Mi Hazánk megfékezné a c************t

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából