Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk Tatabánya - eddig még megmaradt - Facebook-oldalán tették közzé, hogy a zsidó közösségi portál törölte Toroczkai László pártelnök Facebook-oldalát.
Jó ideje tudjuk, hogy a Facebook üzemeltetői szembehelyezkedtek a normalitással, hadat üzentek a fehér, európai, keresztény kultúrkörnek és a különböző degenerált viselkedési formák, devianciák egyik első számú védelmezőiként léptek elő - fogalmaz Vajda Krisztián Ferenc, a Mi Hazánk Mozgalom, tatabányai alapszervezetének vezetője, megállapítván, hogy a mai lépésével a kék-fehér oldal nyílt támadást hajtott végre közösségük, a Mi Hazánk Mozgalom ellen, és ezzel durván beavatkoztak az európai parlamenti választásokba.

"Kérlek, továbbítsátok a hírt nemzetünk többi része felé! Osszátok, amíg van rá lehetőség!" - zárul a párt még működő közösségi oldalának közleménye.

(A Facebook máris tiltotta a tatabányai Mi Hazánk-vezető bejegyzését - a szerk.)

Toroczkai László Mi Hazánk-elnökkel a zsidó közösségi oldal által szintén tiltott portálunk szolidaritást vállal, az áldatlan állapot rendezéséig minden megnyilatkozását közölni fogjuk.

(Kuruc.info)

Frissítés: Dúró Dóra: ez egyértelmű beavatkozás a választásokba

"Törölte Toroczkai László 207 ezer követővel rendelkező oldalát a Facebook cenzúragépezete. Ez egyértelmű beavatkozás a választásokba" - írja Fb-oldalán a nemzeti párt elnökhelyettese.

Megosztható, amíg elérhető...

Szombati frissítés: Ha kell, nemcsak Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban is perelni fogják a Facebookot

Toroczkai László sajtótájékoztatója:

2. frissítés: Külföldről érkező befolyásolási kísérlet

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke szerint a Facebook durván beavatkozott a magyarországi európai parlamenti (EP-) választás kampányába azzal, hogy pénteken indoklás nélkül törölte az ő 207 ezer követővel rendelkező, hivatalos közösségi oldalát.

Az ellenzéki politikus szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Facebook ezzel a cenzúrával több mint 200 ezer magyar hírekhez jutását lehetetlenítette el.

Toroczkai László szerint ez a külföldről érkező befolyásolási kísérlet durvább a Donald Trump amerikai elnök kampányában történteknél is, amit az Egyesült Államokban évekig vizsgáltak orosz befolyásolási törekvéseket sejtve.

A Facebook lépése antidemokratikus, megmagyarázhatatlan és elfogadhatatlan - fogalmazott a párt elnöke, aki bejelentette, levélben fordultak a cég vezetőihez magyarázatot kérve a történtekre.

Toroczkai László elmondta, remélik csak félreértésről van szó, ellenkező esetben politikai és jogi útra terelik az ügyet - írja összefoglalójában az MTI.

Kapcsolódó:

- Egyetlen szót nem lehet leírni a Facebookon, de a cenzúrának üzenő borítókép már van hozzá

- Kijátszható a cenzúra: így lehet megosztani cikkeinket a Facebookon

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából