Dulakodás közben meghalt egy férfi egy veszprémi szórakozóhelyen – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.




Kucsera Katalin elmondta: pénteken nem sokkal éjfél előtt a szórakozóhelyen két férfi tettlegességig fajuló szóváltásba keveredett. Dulakodás közben a 47 éves veszprémi sértett elesett, és a helyszínen meghalt.

A halált okozó testi sértés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves veszprémi férfit a rendőrök elfogták.

(MTI)

Frissítés: Leültek a helyére - azonnal ütött

Olvasóink információi szerint a gyilkos, Gyalus Gábor egész nap egy kocsmában ivott, majd átment a tett színhelyére, a Vörös Bölénybe, szintén inni.










Amikor elment a mosdóba, akkor érkezett meg az áldozat, akinek annyi volt a "bűne", hogy leült a gyanúsított helyére, aki a wc-ről visszaérve egyből leütötte őt. Az ütés erejétől B. Tibor beverte a fejét egy székbe, és meghalt...

Gyalus ezek után, mint aki jól végezte dolgát, taxival távozott egy harmadik kocsmába. Állítólag nem is tudott róla, hogy mit tett, onnan vitték el a rendőrök.

Kapcsolódó:

- Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! - Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát

- Ezek a cigányok nem betörők, csak "egy családi házba bementek" Pesterzsébeten

- Újabb cigány-magyar "szóváltásba keveredésről" regél a rendőrség honlapja

- Ezek a cigányok verték agyon a magyar borászt Badacsonyban - mi teszünk a "jogaikra"