Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek annak érdekében, hogy tilos legyen az óvodától az egyetemig minden oktatási intézményben a homoszexualitás népszerűsítése. A törvényjavaslat ezen túl általában is védené a gyermekek, fiatalok egészséges fejlődését, többek között a parafília valamennyi formájának tiltásával is - írja Fb-oldalán Toroczkai László pártelnök. Alább a folytatás.

Most éppen Szegeden szerveznek a balliberális körök "melegség érzékenyítő" programokat iskolásoknak, és ez csak az első lépés lehet azon az úton, amelyen a finnországi Kokkola városának tanácsa már előrébb jár: Itt már kötelezővé tették az összes középiskolás számára, hogy nézzenek meg az iskolai foglalkozások keretében egy romantikus filmet (a 2017-ben készült "Szólíts a neveden" című filmet), ami egy 17 éves fiatalkorú fiú és egy felnőtt férfi - a pedofíliát súroló - szerelméről, illetve szexuális kapcsolatáról szól. (Az Egészségügyi Világszervezet által használt BNO-10 a pedofília definíciójába beleérti a serdülők iránti szexuális vonzalmat is.) Aki nem megy el megnézni ezt a filmet, pénzbüntetést kap, mint egy sötét, beteg diktatúrában. Magyarország nem juthat el idáig.

Korábban írtuk: "Érzékenyítő programot" szerveznek a buzik az iskolákba Szegeden - a Jobbik új elvtársai is támogatják az akciót





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából