Az alábbi közleménnyel próbált ma egy kis médiafigyelemhez jutni a nagy összefogásban háttérbe szorult Jobbik:

Halálos fenyegetést kapott Mirkóczki Ádám

Halálos fenyegetést kapott a tegnapi napon Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke és családja. A Jobbik képviselője a szükséges lépéseket megtette az ügy felderítése érdekében. Sajnálatos, hogy a Fidesz-KDNP százmilliárdos hazug gyűlöletkampánya ide vezetett.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Nem ez az első galád támadás, ami  a jámbor igazságbeszélőt éri: 2017 januárjában (mozgalmas hónap ez náluk) azzal lármázta fel a sajtót, hogy feltörték az irodáját a Képviselői Irodaházban.




Akkor is a félelmetes politikai tevékenysége miatti bosszút sejtetett:

Ugyanakkor az is nagyon érdekelne, hogy vajon lehet-e összefüggés a betörés és a pénteki sajtótájékoztatóm között, ahol arról beszéltem, hogy rendszeresen jelentkezni fogunk egri és Heves megyei fideszes korrupciós ügyekkel.

Aztán a rendőrség megállapította, hogy két iroda ajtaján a természetes használatból, elhasználódásból, és nem erőszakos feszítésből származó sérülések láthatók. A harmadik zárszerkezeten klasszikus feszítési nyom szintén nem volt, erről pedig kiderült, hogy a takarítónő a zárak és az ajtók állapota miatt "mellézárt", és így valamelyik ajtó nyitva maradhatott. Az irodákban kutatásra utaló nyomot, változtatást nem találtak, értékek, okiratok, munkaanyagok nem tűntek el. Annak nyomát sem találták, hogy álkulccsal próbálták volna kinyitni a zárakat, s bár találtak az ajtókon és a tok felületein festéksérüléseket, azok a rendőrség szerint nem erőszakos támadásból adódók.

Mirkóczki fent idézett Fb-bejegyzése ezek után szépen eltűnt, és többet nem is emlegették az ügyet. Egy kis médiafigyelemre azonban mindenképpen jó volt.

A jelenlegi szűkszavú közleményből sajnos nem derül ki, hogy ezúttal is a takarítónőre kell-e gyanakodni, vagy esetleg Szanyival vagy Fletóval nem értett egyet a nagy összefogás valamelyik egyeztetése során, köztudott ugyanis, hogy az isiász hozzájuk hasonlóan Mirkóczkit is igencsak környékezi, de hamarosan talán erről is többet megtudhatunk.

A legmulatságosabb persze az lenne, ha már a jobbikosok is fasiszta üldöztetésnek lennének kitéve, mint új barátaik...

(Kuruc.info)