Ugrás a cikkhez
Reklám

Forgalomlassító akciót hajtanak végre Kazincbarcikán az MSZP, a DK, az LMP, Momentum aktivisták - így tiltakoznak a "rabszolgatörvény és Orbán Viktor melósnyúzó politikája" ellen. A demonstráción több mint húsz autóval nagyjából harminc ember van jelen - közölte Komjáthi Imre az MSZP Facebook-oldalán.

Az MSZP alelnöke (egyben a párt rendőri erőszakra áhítozó, és most már összbaloldalivá avanzsált színművész tagozatának alapítója - a szerk.) szerint a miniszterelnöknek üzentek "legfőképp azok a dolgozók, akiknek meg kel szenvedniük a rabszolgatörvényt. És az üzenet úgy hangzik:

Orbán Viktor, menj a büdös picsába, és vidd magaddal a haverjaidat is! Elég kemény üzenet azt gondolom.

(Ha Orbán egyszer végre tényleg elindul, szerintünk is vihetné magával az egész neki kétharmadokat gyártó bohócellenzéket Gyurcsányostul, Komjáthistul, Karigeristül, influenszerestül - a szerk.)

A politikus szerint január 5-ére az összes ellenzéki párt országos tüntetésre, valamint sztrájkot is szerveznek a szakszervezetekkel. Komjáthi szerint "ez a rendszer nem az emberekről, hanem a dicsőséges nagyurakról szól", ezért "meg kell szűnnie".

(Index)

Kapcsolódó:

- Ha már Sneider 2006-ot emlegette: íme egy kis emlékeztető, hogy kik a Jobbik új barátai

- "Kurva erős kép lenne" - így készítették elő az MTVA-s szocionista színházat

- "Magyar rendőr velünk van!" - megostromolta a Kossuth teret az MSZP alenöke, de a diktatúra pribékjei leteperték





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából