Ugrás a cikkhez
Reklám

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, aki többek között az utóbbi napokban kialakult ellenzéki összefogásról beszélt.




Tordai elmondta, hogy a legkevésbé sem eddig tartott az összefogás, már vidéken is szerveződnek a megmozdulások, a pártok előre látnak a következő hetekre, és már közösen gondolkoznak a 2019 végéig tartó stratégián.

"Végre azt látom, hogy nagyjából egy lapon vannak az ellenzéki pártok" - mondta.

Végre valaki bevallotta: már "egy ideje" tart a barátkozás

Tordai szerint az ellenzéki pártok amúgy is elkezdtek nyitni egymás felé egy ideje, mostanra pedig rájöttek, hogy egymásra vannak utalva, és ha nem tudják a sok zászló alatt vonuló ellenzéket egy táborba tömöríteni, akkor végük van.

"Így viszont úgy tűnik, zavarba tudjuk hozni, védekezésre tudjuk kényszeríteni a kormányhatalmat. A Fidesznek, hogy ha így folytatjuk tovább, akkor meg fog törni az ereje, azt hiszem" - hangzott el a műsorban.

(Index nyomán)

Frissítés: sors(talan)társak

Vadai Ágnes jobbikos képviselőnek a kezét emeli a magasba, vállt vállnak vetve harcolnak...

Íme a PM-es jakab szavai a bajtársias viszonyról, arról, hogy kik az új sorstársai, illetve hogy ezt a közeledést a Jobbik Vona által elindított fordulata tette lehetővé.

Azt is megtudjuk, hogy a legfelsőbb szinten egyeztetnek, és bizalmat építenek az új sorstársakkal.

Kapcsolódó: Újabb össz-balliberális egyezkedésre került ma sor - már a "kormányra kerülésük esetén" megvalósítandó programról álmodoznak





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából