Ugrás a cikkhez
Reklám

A Jobbik parlamenti gyakornoki programja prostitúciós jellegének felszámolásáról beszélt a párt májusi tisztújító kongresszusán Stummer János.




A Hír TV birtokába került hangfelvételen az alelnökjelölt személyes vállalásai között hangsúlyos szerepet szánt a fizetett alkalmazottak körének felülvizsgálatára is.

Volner János szombati Facebook-bejegyzésében hasonló jelenségről írt. A volt alelnök úgy fogalmazott: "nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett miniszoknyás kolleginák".

Stummer így fogalmazott:

Felük kell vizsgálnunk a fizetett alkalmazottak körét. A becsületesen és mindent beleadva dolgozóknak nagyobb megbecsülés és odafigyelés, lustáknak és a lassúaknak lapulevél jár. Megújítjuk a Jobbik utánpótlásképzését, felszámoljuk a Jobbik gyakornoki program prostitúciós jellegét, a a helyi tagozatokban feltűnő tisztességes fiatalokat pedig nem elüldözzük, hanem segítjük előmenetelüket.

Frissítés: "nem véletlenül használta pont ezt a kifejezést"

"Nagyjából mindenki tudta, hogy működnek ezek a gyakornoki programok, Stummer János nem véletlenül használta ezt a kifejezést" -  Volner János a HírTV-nek azt mondta, ő pontosan azokról a hölgyekről írt a Facebook-oldalán, akikről Stummer János jelenlegi Jobbik-alelnök is beszélt.

A politikus azt közölte, hogy ezek a szerinte semmihez nem értő hölgyek minden alkalommal először egy fényképes castingon vettek részt, majd később a Jobbik különböző vezető beosztású politikusait kísérgették, magas fizetésekért.

"Az látható volt, hogy mondjuk a teltkarcsú hölgyekből én nem is emlékszem, hogy egyet is felvettek volna Farkas Gergely, Bana Tibor a gyakornoki programokba, nem ez volt, úgy tűnik, a szempont" – nyilatkozta Volner János.

Az igencsak zavarban lévő Mirkóczki Ádám csak annyit tudott kinyögni, hogy "szövegkörnyezetében vizsgálva" a prostitúció nem is jelent prostitúciót.

(HírTV nyomán)

Kapcsolódó: Így kefélte gyakornokát plenáris ülések alatt Szanyi, miközben menyasszonyával babát vártak (16+)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából