Ugrás a cikkhez
Reklám

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves ózdi férfival szemben.




A gyanúsított és társai 2018. november 10-én 2 óra 30 perckor Ózdon - "előzetes szóváltást követően" - "összeverekedtek" egy helyi férfival az utcán. A sértettet L. Richárd egy éles tárggyal többször fejen ütötte, melynek következtében a bántalmazott férfinak nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit.




L. Richárdot emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, míg három társát csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság L. Richárdot őrizetbe vette, és előterjesztéssel élt letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen - tudjuk meg a Police.hu-ról.

Frissítés: alig szabadult, máris ölni akart

A családját viszont szereti, ami rendkívül örvendetes...

Az alábbi összeállításból is kiderül, hogyan zajlik egy rendőrség szerinti "összeverekedés": a pár órával korábban szabadult cigánybűnöző fogja a bozótvágót, áldozata után rohan, és megpróbálja lekaszabolni:

Korábban írtuk: Szügyben is volt egy kis szóváltás a rendőrség szerint - életveszélyes fejsérülés lett a vége





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából