Ugrás a cikkhez
Reklám

Kommunikációs igazgató lett a párt legunalmasabb megszólalója, aki Erdélyben már bizonyította félelmetes Fidesz-elsöprő kommunikációs képességét (pedig akkor kivételesen józan volt), és a választás előtt bevallotta: az a retorika, amit 2010 előtt használtak, nem volt igaz.




Alább olvasható az ezt hírül adó közlemény, az utolsó mondatban szereplő, enyhén félreérthető-áthallásos megfogalmazás kapcsán valószínűsítjük: nem a Jobbik tagságának egyre csökkenő számáról van szó, hanem a "hiteles, valódi sajtóorgánumokéról" - ilyen volt szerintük például a Népszabadság.

Mirkóczki Ádám a Jobbik kommunikációs igazgatója

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselőt nevezte ki a Jobbik elnöksége az ellenzéki párt kommunikációs igazgatójának.

A Jobbiknak ezentúl is két szóvivője lesz: Jakab Péter - aki eddig is ellátta ezt a feladatkörét -, valamint Szilágyi György frakcióvezető-helyettes.

A nemzeti ellenállást hirdető Jobbik a jövőben is számít - bár egyre csökken a számuk - a kormány befolyásától még mentes, valódi sajtóorgánumok hiteles és korrekt tájékoztatására.

Még egy fontos tudnivaló azok számára, akik esetleg jobbikos képviselőkkel állnak szóba: a megszólításuk mostantól nem képviselő úr vagy hasonló, hanem

nemzeti ellenálló úr.

Így kérte maga Jakab Péter az Echo TV-ben, majd örvendezve bólogatott, amikor valóban így nevezte a műsorvezető, ráadásul röhögés nélkül:





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából