Ugrás a cikkhez
Reklám

Bántalmazta hozzátartozóit, majd végzett magával egy férfi Fertőrákoson.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. szeptember 21-én 11 óra 33 perckor Fertőrákoson, egy 40 éves helybéli férfi - előzetes szóváltást követően - fejszenyéllel bántalmazta az őt meglátogató hozzátartozóit, és egyiküket feltehetően lőfegyverrel megsebesítette.



(Kép: Police)

A két sérült a szomszédba menekült, a bántalmazó pedig bezárkózott házába és a helyszínre érkező járőrök felszólítására sem jött elő. Miután valószínűsíthető volt, hogy lőfegyver van a férfi birtokában, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték az elkövető elfogásához, a rendőrök pedig biztosították a helyszínt.



(Kép: Police)

A TEK műveleti egysége 15 óra 28 perckor bement a házba, ahol holtan találták a férfit, aki feltehetően véget vetett életének. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

(Police)

Frissítés: A Kisalföld információi szerint édesanyját verte meg, és annak élettársára lőtt rá, mielőtt a házba zárkózott, majd öngyilkosságot követett el a fertőrákosi férfi.

A Kisalföld szerint a férfinek nem volt fegyvertartási engedélye. Úgy tudják, egyedül élt, édesanyja és annak élettársa látogatóba érkezett. A szomszédok rendes, szorgalmas embernek ismerték.



(Fotók: Magasi Dávid - Kisalföld)




















Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából