Ugrás a cikkhez
Reklám

A Ri­post bir­to­kába ju­tott a Döner Kebab vi­de­ó­ka­me­rá­já­nak fel­vé­tele, ami tisz­tán meg­mu­tatja, mi tör­tént va­sár­nap haj­nali 2 és 3 óra kö­zött a hely mos­dó­já­nál. A fel­vé­te­lek egy­ér­tel­műen bi­zo­nyít­ják annak az afgán mig­ráns­nak a bű­nös­sé­gét, aki sze­xu­á­lis ak­tusra kény­sze­rí­tett egy ma­gyar lányt - írja a fideszes bulvárlap, mely két (egyébként teljesen helyénvaló) migránsozás közben csupán azt az apróságot "felejtette el" megemlíteni, hogy a gazdái nem migránsnak, hanem menekültnek tartották és ránk szabadították az erőszaktevő afgánt...



Itt történt az erőszak

Mint ismeretes, az állítólag 18 éves Sarhadi Bilal Ahmad szexre kényszerítette azt a lányt, aki bekéredzkedett a szolgálati mosdóba. A lap munkatársai a helyszínen beszéltek a gyorsétterem a vezetőjével, aki elhatárolódott a bűncselekménytől. Hogy bizonyítsa, nincs köze a történtekhez, a videókamera felvételeit is átadta.

A bulvárlap azt írja, Ahmad négy napja dolgozott a kebabozóban, "csendes, visszahúzódó férfiként ismerték meg".




A késő éjszakai órán az étterem még zárva volt, a férfi úgymond „saját szakállára” engedte be a mosdót kereső hölgyet, aki egy 21 éves lé­gi­kí­sérő. A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz.

A lány hajnali 2 óra 26 perckor megy be az illemhelyiségbe, az afgán azonnal utánalép, és belülről bezárja az ajtót. Innen kezdve büntetőjogi értelemben kényszerítésről beszélhetünk. Később az étterem egy másik dolgozója felfigyel a kiszűrődő zajokra, és hallgatózni kezd. Ha a lány segélykiáltásait is meghallotta, s mégsem avatkozott be, akár bűntársként is szóba jöhet.

A Ripost azt hazudta, Tibi atya éttermében történt az erőszak, az érintett cáfol, és jogi lépéseket tesz

Frissítés: íme a felvételek:

Korábban írtuk: Linz környékén kapták el Orbánék oltalmazott afgán erőszaktevőjét





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából