Ugrás a cikkhez
Reklám

A régi, többször megbukott receptet veszik elő: egy álfüggetlen jelölt mögé bújnak, mert nem merik vállalni a párttámogatást. A lemondott jobbikos polgármester jobbkezét, a mostani jegyzőt támogatják - írja az Origó. Úgy tudjuk, a fideszes lap ezúttal kivételesen nem hazudik.

Szeptemberben időközi választást tartanak Tiszavasváriban, miután a jobbikos polgármester bejelentette, hogy lemond. Saját színekben nem indul a Jobbik, az eddigi jegyzőt támogatják. Ő volt eddig a polgármester jobbkeze, nem egyszer ő válaszolt a polgármester helyett egy-egy testületi ülésen.

Vona Gábor korábban azt mondta:

Tiszavasvári a Jobbik fővárosa lett, itt be fogjuk bizonyítani, hogy mintavárossá tesszük azt a települést, amelyet mi vezetünk.

Erre ma ott tartanak, hogy jelöltet sem állítottak, sőt, LMP-sek gyűjtenek aláírást az ezek szerint közösen támogatott "független" jelöltnek. Az alábbi képen például Vágó Gábor látható:




A Kuruc.info helyi forrásokból úgy értesült, azért vannak már az LMP-sek is a csapatban, mert a helyi jobbikosokat kész tények elé állították, és nem segítenek a kampányban.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából