Egyedül élt Zagyvarékason az a 83 éves asszony, akit a Blikk szerint nyakon szúrt a támadója. A rendőrség egy 29 éves férfit gyanúsít a gyilkossággal.

A rendőrök elfogták és előállították a zagyvarékasi emberölés gyanúsítottját, egy 29 éves helyi férfit – közölték a police.hu-n szerda hajnalban.

A szerdai Blikk azt írja: a 83 éves asszony vérbe fagyott holttestére egy ételkihordó kamasz bukkant rá. A lány édesanyja a helyi időseknek hordja az ebédet az idősek klubjából, de aznap a gyermeke vitte ki az ételt.

Egy zagyvarékasi férfi a lapnak azt mondta: az idős nőt pár napja látták még, a háza előtti zöld területet gondozta. Egyedül élt, a férje néhány évvel ezelőtt hunyt el, fiával pedig már öt éve nem tartotta a kapcsolatot. Jó erőben volt, el tudta látni magát, de a bolton kívül nem nagyon járt már el sehova. Haragosai nem voltak, mindenki kedvelte a településen.

A Blikk úgy tudja: az asszonyt nyakon szúrta a támadója, majd elmenekült a helyszínről. Egyelőre nem tudni, miért támadtak rá. Arról sincs hír, elvittek-e valamit a lakásából.

(HVG)