Ugrás a cikkhez
Reklám

Már Balog Zoltán, Simicskó István és Bakondi György is megérkezett Kötcsére. Helyszíni tudósítónk az új miniszterekről, a Stop Sorosról és Farkas Flóriánról is kérdezte őket - írja az ATV.

Az ATV helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy Balog Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának volt vezetője már megérkezett Kötcsére. Munkatársunk kérdésére elmondta, hogy a piknik egyik pontja lesz, hogy a leköszönő miniszterek az új minisztereket bemutatják, valamint terveikről kérdezik. Balog Zoltánt leköszönése után romaügyi miniszterelnöki biztossá nevezték ki, korábban ezt a tisztséget Farkas Flórián töltötte be.

Arról kérdezték Balogot, hogy az ő kinevezésével elengedik-e Farkas Flórián kezét. Balog szerint erről nincs szó, mindenki munkájára szükség van.

Többek szerint jogilag felületes és értelmezhetetlen a Stop Soros törvénycsomag – erről kérdezte a szektatévé Bakondi Györgyöt. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a törvénycsomag nagyon jó, és nem változtatnak rajta.

Simicskó Istvánt utódjáról, Benkő Tiborról kérdezték, a volt miniszter évtizedek óta ismeri Benkőt, és szerinte kiváló munkát fog végezni.

Pócs János nem is tud kritikát mondani a Fideszre

Megérkezett már a helyszínre Nagy István agrárminiszter, Schmidt Mária a Terror Háza főigazgatója, Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere. Az ATV szerint időközben Gulyás Gergely és Kubatov Gábor is a helyszínre érkezett.

Folyamatosan szállingóznak a helyszínre a jobboldali holdudvar meghívottjai. Kerényi Imre újságírók kérdésére azt válaszolta, hogy arra vár, hogy az újságírók intellektuálisan fejlődjenek, mert a rendező szerint olyan kérdéseket tesznek fel, amire nem is akar válaszolni. Pócs János  arról beszélt, hogy az ellenzék leszerepelt az elmúlt 4 évben, a kormánypártra viszont nem tud kritikát mondani.

Nem megy a fekvőtámasz az ATV-seknek, így válasz sem jár nekik

Jeszenszky Zsolt is megérkezett Kötcsére, aki azt mondta, csak akkor hajlandó válaszolni az újságírók kérdésére, ha valaki legyőzi őt fekvőtámaszban. Az ATV-s tudósító felvette a kesztyűt Jeszenszkyvel szemben, ám  alulmaradt a küzdelemben, így Jeszenszky nem válaszolt a kérdéseire.

13 óra előtt megérkezett Orbán Viktor is, aki köszöntötte a sajtó munkatársait, de nem válaszolt kérdésekre, a miniszterelnököt Balog Zoltán fogadta.

(ATV nyomán)

 





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából