Ugrás a cikkhez
Reklám

Két hírecske olvasható a témában a Betyársereg honlapján:

Az Erő és Elszántság a mai nap (tegnap, azaz csütörtökön - a szerk.) Sóly településen járt, ahol a 8 éves Adriennt brutálisan meggyilkolta egy 16 éves antiszociális elem. Megtudtuk, hogy a kislányukat elvesztő családot fenyegetik a cigányok, és emiatt rettegnek. A Betyársereg innentől kezdve kiemelten figyeli az eseményeket. A családnak annyit üzennénk, hogy: “Mi ott leszünk mellettetek! Ránk mindig számíthattok!”

***

Sóly, a csendes Veszprém megyei kistelepülés eddig a nyugalom szigete volt. Mióta a 16 éves cigány kölyök megölte a 8 éves Adriennt, minden megváltozott. Az Erő és Elszántság Mozgalom azzal a céllal látogatott el Sólyra, hogy lerója kegyeletét a meggyilkolt kislány családjának.




A megtört család beszélt is a mozgalom jelenlévő tagjaival és társelnökükkel, Lantos Jánossal. Mint megtudták, a család életét nem csak a tragédia súlya nehezíti meg. Fenyegetik őket a cigányok, és külön kérték is, hogy ezt minél több ember tudja meg. Veszélyben érzik magukat. Természetesen a család nem marad magára a bajban…

További részletekkel és videós összefoglalóval nemsokára jelentkezünk.

A meggyilkolt kislány családját az alábbi számlaszámon segítheti: OTP 11748007-15431497- 10050006

Korábban írtuk: Legfeljebb 15 évet kaphat a sólyi gyerekgyilkos - a falubeliek inkább felakasztanák





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából