Ugrás a cikkhez
Reklám

A hatalom elvesztésétől, de még inkább az elszámoltatástól rettegő Fidesz újabb választási csalása lepleződött le, ezúttal Zuglóban. A semmiből feltűnt Lendülettel Magyarországért nevű álellenzéki kamupártról eddig is sejthető volt, hogy 47 képviselőjelöltjük elindulását a kormánypártok segítik, most azonban maga a pártelnök, Medgyessy Péter egykori minisztere, Lévai Katalin bukott le - írja Fb-bejegyzésében Szávay István jobbikos képviselő, alább a folytatás.




A zuglói választási bizottság ugyanis mai ülésén elutasította képviselőjelöltként való nyilvántartásba vételét. Ráadásul elképesztően ostobán és feltűnően csaltak. Több ajánlóívük egy az egyben megegyezett a Jelen Tamás fideszes jelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel, a sorrend is azonos volt, ami nyilvánvalóan teljesen életszerűtlen!




Miután tegnap nyilvánosságra került, hogy egy helyi fideszes önkormányzati képviselő is aláírt nekik, már érezték, hogy baj lesz, ezért megpróbáltak előremenekülni, de a helyzeten ez már nem segített. Kimondható tehát, hogy a zuglói Fidesz és annak képviselőjelöltje visszaélt a választók bizalmával, az őket támogató polgárok adatait átadták Lévai Katalinnak, az aláírásokat pedig odahamisították, hogy így segítsék - az ellenzéki szavazatok megoszlásában reménykedve - az egykori MSZP-s miniszter indulását a választásokon.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából