Ugrás a cikkhez
Reklám

Február 7-én, a délután folyamán megjelent több civil ruhás rendőr, és házkutatást tartottak a Gede Testvérek könyvkiadónál. A holovallás indexre tett összes könyvét lefoglaltak. Tették mindezt a második Gyurcsány-kormány által megszavazott, de a Bajnai-, sőt két Orbán-kormány által is életben tartott szájzártörvény elfogadásának lassan 10. évfordulóján.

A Kuruc.info értesülései szerint az alább megtekinthető házkutatási és lefoglalási határozatban nevesítetten túl más szemfelnyitó könyveket is lefoglaltak, összesen 109 darabot.




A "holokauszt tagadását" szankcionáló, Btk. 333. paragrafusára hivatkozva és egy magánszemély spicliskedése nyomán a következő köteteket foglalta le a "magyar" rendőrség:

- Lars Adelskogh: Egy üres zsák nem áll meg magában

- Richard E. Harwood: A hatmilliós zsidó mítosz nyomában

- Robert Lenski: A holocaust a törvényszéken (Az Ernst Zündel-ügy)

- Germar Rudolf: Felboncolt holocaust



Rákattintva nagyítható



Rákattintva nagyítható

A Büntető törvénykönyvbe foglalt gyalázat - mely nem más, mint a hazánkat nyíltan megalázó zsidó akarat megtestesülése immáron 10 éve - nyomán jelenleg nem tudni, számíthat-e a hiánypótló missziót teljesítő hazafias könyvkiadó újabb razziára a fülkeforradalmi, keresztény-konzervatívnak hazudott cionseggnyaló kormány regnálásának nyolcadik évében.

Mi továbbra is arra buzdítjuk az igazságot kereső olvasóinkat, hogy bátran lapozgassák a kormány jóvoltából közpénzen eltartott zsidó gárda által hatodik éve betiltatni akaró Holokamu-rovatunkat, azt ugyanis sem a TEV, sem a "magyar" rendőrség nem tudta ez idáig lefoglalni.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Már öt éve frusztrálja a zsidó gárdát a Holokamu rovatunk - egyre türelmetlenebbül követelik a betiltást

- "Folytatni kell az antiszemitizmus elleni harcot" - Slomóékkal ünnepelte a zsidó gárda születésnapját a Fidesz

- Holokamu-dossziéval hajtunk fejet korunk hősei, a revizionisták előtt





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából