Ugrás a cikkhez
Reklám

Pintér Sándor belügyminiszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató keretében számolt be a kormány illegális migrációval kapcsolatos döntéseiről.



Fotó: Székelyhidi Balázs / Magyar Nemzet

Szerdán a kormányközeli Magyar Idők írta meg, hogy a kormány megtárgyalja és el is fogadhatja a Soros és hálózata elleni akciótervet, amely több jogszabály-módosítással és szankciókkal szoríthatja vissza a migrációt támogató szervezeteket:

Pintér Sándor és Kovács Zoltán a kormányülés szünetében megtartott sajtótájékoztatón közölte, hogy három részből álló „Stop Soros” csomagról döntöttek. Eszerint

A törvénycsomagot előbb társadalmi vitára bocsátják.

A 444 kérdésére válaszolva Pintér Sándor kijelentette: Soros nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben az „idegenrendészeti távoltartás” intézményét. Azt, hogy melyik szervezetek végeznek ilyen tevékenységet, a szervezetek önbevallása fogja eldönteni – fűzte hozzá.

(MNO nyomán)

Videón a sajtótájékoztató:

A Jobbik közleménye:

Reagálás a kormány legújabb szemfényvesztésére

Pintér Sándor és Kovács Zoltán mai rendkívüli sajtótájékoztatóján bebizonyosodott, hogy a kormány lebukott és belezavarodott a hazugságaiba. Sem a belügyminiszter, sem a kormányszóvivő nem volt képes értelmesen megmagyarázni, miről is szól valójában a saját törvényjavaslatuk. A Fidesz képtelen választ adni arra, miért hazudtak 3 éven keresztül az embereknek, miért költöttek el több tíz milliárd adófizetői forintot hazug propagandára, illetve miért telepítettek be titokban eddig 2300 migránst.

Orbán Viktornak ezekre a kérdésekre személyesen kell választ adnia a magyar állampolgároknak az Országgyűlés rendkívüli ülésén.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából