Ugrás a cikkhez
Reklám

Elszámolási vita, pontosabban egy adósság állhat az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél történt gyilkosság hátterében – mondta az RTL Híradónak az illetékes osztrák ügyész.

Kedden támadt egy osztrák rendszámú autóra az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében egy 52 éves, "török származású német" férfi. Az 56 éves bolgár sofőrt agyonlőtte, utasát megsebesítette.




Az RTL Híradó szerint a támadó valószínűleg a sofőrt akarta megölni, az utas semmit nem tudott a leszámolás hátteréről. A gyilkost a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították. A korábbi hírekkel ellentétben csak egy támadó volt, aki azonnal elhagyta Magyarországot, és az osztrák Cobra kommandó fogta el. A híradó információi szerint autójában a fegyvert is megtalálták.

Az osztrák rendőrség Cobra különleges egysége csapott le az 52 éves férfira.

A feltételezett elkövető osztrák lapinformációk szerint beismerő vallomást tett, és azt mondta, mivel rákos, nincs vesztenivalója.

A sebesült utast, aki a Délmagyar korábbi információi szerint hat golyót is kapott, Ausztriában, Salzburgban kezelik, míg a támadót hamarosan kiadhatják Magyarországnak, ahol a bíróságon akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

(MNO - Délmagyar nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából