Ugrás a cikkhez
Reklám

A hazugságvizsgáló eredménye után tört meg a borsodnádasdi K. Csenge megölésével gyanúsított B. Roland, és bevallotta, hogy ő dobta be a lány lemeztelenített testét egy vízgyűjtő aknába – írja a Zsaru Magazin.




A lap azt írja, a rendőrök megtudták, hogy a lánynak – aki nem érkezett meg a tóparti szalonnasütésre – randevúja volt aznap a fiúval. A nyomozók beszéltek vele, aki akkor elmondta, valóban találkoztak, és a friss kapcsolat szenvedélye magával ragadta őket. Hozzátette, hogy a magukkal vitt sörből és borból iszogattak, majd hazaindultak. Szavai szerint a lány a templomhoz érve megcsókolta őt, amin a fiú felháborodott, mivel nem akarta, hogy egyelőre bárki tudomást szerezzen a kapcsolatukról. Ám a vitát állítása szerint hamar lezárták, kibékültek és elbúcsúztak egymástól.

A rendőrök kutatást szerveztek, és a templom mögötti ösvényen megtalálták a lány cipőjét, ezért keresőláncban folytatták a terület átfésülését. Egyiküknek megakadt a szeme a vízgyűjtő aknán, mivel a fedele nem volt lakattal zárva. Visszalépett, felemelte, és meglátta benne a lemeztelenített áldozatot. Mivel már a helyszínen megállapították, hogy a lány még élt, amikor az aknába dobták, emberölés bűntette miatt rendeltek el nyomozást.

Az addigi adataik szerint Bialkó Roland látta utoljára életben az áldozatot, így ismét kihallgatták. A cikk szerint gyanús volt a viselkedése, és az általa elmondottakból nem állt össze a kép, ezért megkérdezték, hajlandó-e poligráfos vizsgálatra. A fiatal beleegyezett, az eredmény pedig azt mutatta, hogy köze van a lány halálához.

Bialkó ezt követően már máshogy írta le a történteket: azt mondta, mialatt együtt ittak az erdőben, Csenge kétszer is elment valahova. Állítása szerint amikor a lány második alkalommal hagyta ott, utánaindult, és eszméletlenül, vérző orral, félig meztelenül találta meg az ösvényen. Azt mondta, nem érezte sem a szívverését, sem a pulzusát. Szavai szerint pánikba esett, mivel néhány éve Egerben eljárás indult ellene, mert két ismerősét újra kellett éleszteni, miután a tőle kapott kábítószeres cigarettától leállt a szívük. Hozzátette, nem akarta, hogy ez újra megismétlődjön, bár azt tagadta, hogy drogot adott a lánynak. Azonban beismerte, hogy ő három herbálos cigarettát is elszívott az este folyamán.

Azt mondta, háromnegyed órán keresztül ült a lány mellett, és végül úgy döntött, eltünteti a holttestet. Emlékezett rá, hogy a közelben van egy vízgyűjtő akna, a karjában odavitte a meztelenre vetkőztetett lányt, beledobta, majd hazament. Hogy elterelje magáról a gyanút, másnap délelőtt még írt a lány telefonjára egy üzenetet.

Elmondása szerint az áldozat ruháit is ezért vette magához. Azt állítja, hazavitte azokat, ám a házkutatáskor nem kerültek elő. A helyszíni kihallgatáson, szeptember 4-én este azonban azt megmutatta a rendőröknek, hogy mit tett az áldozattal.

A Miskolci Törvényszék múlt héten rendelte el a 20 éves borsodnádasdi férfi előzetes letartóztatását.

Zúzódások voltak Csenge arcán

A brutális gyilkossággal kapcsolatban számos kérdés továbbra is megválaszolatlan, a Hír TV információi szerint az sem biztos, hogy fulladás okozta a lány halálát. A család az MNO szerint azt mondta, a lány arca teli volt zúzódásokkal, sérülésekkel.

Most először és utoljára szólalt meg Csenge édesanyja, gyászolni szeretne:

Korábban írtuk:

- Borsodnádasd: a meggyilkolt lány édesanyja sajnálja az elkövetőt

- Borsodnádasdi gyilkosság: ő lehet az elkövető, "herbás cigit" szívott a gyilkosság előtt





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából