Ugrás a cikkhez
Reklám

László Attila, a MÖM országos vezetője írja:

Dél-Békésben tovább fokozódik az együttélési normákat sértő egyének miatt a félelemmel párosuló lakossági elégedetlenség.

Tegnap Orosházán és Medgyesegyházán jelentek meg mozgalmunk tagjai, és több olyan helyi lakost kerestek meg, akik a MÖM információs csatornáin keresztül kértek segítséget.

A jogkövető csoportunk tagjait, minden helyszínen a rendőrség nagy erőkkel kiérkező munkatársai követték, miközben az egyik orosházi helyszínen előkerült a település polgármestere is.




Továbbra is rendkívül aggasztónak tartom, hogy a lakossági bejelentések ellen módfelett immunis Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság és orosházi városvezetés ahelyett, hogy a kiszolgáltatott helyzetben levő állampolgárokat segítené, inkább maszatolja a problémákat.

Orosházán a panaszosok leveleit tüntetik el. Medgyesegyházán megpróbálják lebeszélni a sértetteket a feljelentés megtételéről.
A tegnapi rendőrségi erődemonstráció megítélésem szerint teljesen felesleges volt, és nem a valós problémára nyújtott megoldást.

Tudhatnák, hogy a MÖM tagjait nem lehet eltántorítani és megfélemlíteni!




Mi évek óta töretlen hittel képviseljük azoknak az állampolgároknak a gondjait, akik nem kapnak segítséget a problémáikra a hivatalos szervek részéről, és utolsó reményként fordulnak hozzánk.

Mind Orosháza polgármesterének, mind a Medgyesegyháza és Mezőkovácsháza „főrendőrének” megítélésem szerint súlyos felelőssége van abban, hogy az emberek félnek és kiszolgáltatva élnek saját lakókörnyezetükben.




Be kell fejezni a hazudozást a maszatolást, és megoldást kell találni a dél-békési emberek azon problémájára, amelyek az együttélési normákat súlyosan sértő egyének erőszakos magatartásából fakadnak.

Dél-Békésből már így is tömegével vándorolnak el az emberek a megélhetési problémáik miatt. Ne adjanak további táptalajt ahhoz, hogy most a biztonságérzet hiánya miatt még többen meneküljenek el a térségből!

Az itt élők nem ezt érdemlik!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából