Ugrás a cikkhez
Reklám

Nick Griffin, a Brit Nemzeti Párt (BNP) egykori vezetője márciusban még azt mondta, Magyarországra fog költözni, mert hazánkat egy nagyon jó nacionalista központnak tartja - számol be az Alfahír.

Úgy tűnik, a terve kútba esett, a 444.hu cikke szerint a Terrorelhárítási Központ javaslatára a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal kiutasította Magyarországról a politikust.




A Belügyminisztérium megerősítette a hírt:

"Griffin John Nicholas brit állampolgár Magyarországon nem kívánatos személy (tény, hogy a britek nem a legszebbek a világon, de ez a kijelentés inkább a BM ízlésvilágát tükrözi - tételezzük fel, hogy nemkívánatos személyre gondoltak - a szerk.), akit a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal Magyarország területéről kiutasított, egyidejűleg vele szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Az idegenrendészeti intézkedésekre a Terrorelhárítási Központ javaslatára került sor."

A Hunnia-ügy vádlottjai elítélik a balliberális politikai megrendelésre született döntést

A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal a TEK javaslatára hozta meg az intézkedést, arra hivatkozva, hogy Jim Dowson és Nick Griffin nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Megdöbbentő és szomorú ez! - írják közleményükben a Hunnia-ügy vádlottjai, akik elítélik a döntést, melyet véleményük szerint balliberális politikai megrendelésre hoztak.

"Ezek az emberek a mi ügyünkben is felszólaltak mellettünk és kiálltak értünk. Sőt, a jelenlegi magyar kormány migránspolitikájáról is elismerően nyilatkoztak, és az európai népesség reprodukcióját helyreállító politikának is lelkes hívei, mindketten többgyerekes családapák" - fogalmaznak.

"Felháborítónak tartjuk, és nem értjük, miért jelentenének nemzetbiztonsági kockázatot számunkra. Talán inkább a láthatóan még mindig a balliberális beidegződések szerint működő hazai hatóságok jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot országunkra nézve, akik az ilyen emberek helyett nem pl. Soros Györgyöt, illetve a határainkat védő kerítés lebontását követelni, vagy éppen a genderideológiát terjeszteni idejövő külföldi liberális felforgatókat tartják kitiltandónak" - világítanak rá a Hunnia-ügy vádlottjai.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: MÖM-vezető: Európa védelmezőit kitiltják a szabadságharcos Soros-tanítványok, de a felforgatók szabadon grasszálhatnak

Nem az első eset: Horst Mahler "a szabadságszerető magyar nép kormányától" kért menedéket - Orbánék válaszul letartóztatták

Kapcsolódó:

- Magyarországra költözik Nick Griffin - szerinte özönleni fognak ide az európai nacionalisták, vagyis az igazi menekültek

- Nick Griffin a Budaházy-per lehetséges kimenetelének üzenetéről





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából