A Jobbik-alelnök Facebook-bejegyzése:

A kút-sarc (vízadó) ügyében indított hadjáratomat nagyon rövid idő alatt siker koronázta, hiszen a kormány pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy visszavonja ezt az őrült tervet, amely 4-5 millió magyar ember pénztárcáját érintette volna. Így jelenleg nem kell a gazdákkal is karöltve, több tízezer emberrel a Parlament elé vonulnom, pedig az valószínűleg ijesztően hatott volna a kormányra. Az a tüntetés azonban, amely tegnap közvetlenül nem 4-5 millió magyar, hanem mindössze néhány ezer Soros-egyetemen nevelkedett felforgató érdekében zajlott Budapesten, engem rémisztett meg.

No, nem a védőfelszerelés nélkül közéjük küldött rendőröket lökdöső, tornából felmentett liberálisoktól ijedtem meg, hiszen a valódi hazafiakkal kb. fél perc alatt söpörnénk el a tegnapi hangadókat (más kérdés, hogy ha mi lökdösnénk a rendőröket, minket nem simogatnának, hanem izraeli vízágyúval, lovasrohammal, gumilövedékkel, könnygázgránátokkal támadnának). A rémisztő az, hogy a tegnapi tüntetések mögött ugyanazok álltak, akik a 2003-as grúziai úgynevezett rózsás forradalom vagy a 2013-as kijevi Majdan-tüntetések mögött.

A cél Budapesten is a véres anarchia, amelynek a végén egy Soros Györgyhöz és amerikai barátaihoz közel álló nemzetellenes politikai formáció kerülhetne hatalomra. A Gender-elmélet rajongóival azonban legfeljebb egy kannabisz-partit vagy egy hippi fesztivált lehet szervezni, forradalmat nem. Sorosék akkor ülhetnének tort, ha a kormánnyal elégedetlen, számos ügy miatt jogosan háborgó tömegeket is a liberális felforgatók mögé állíthatnák. Ez azonban egyet jelentene a nemzethalállal.

Korábban írtuk: Ilyen férfinak született leszbikus zsidó hippilányok biztosítják Ádernek a külföldi egyetemek értékteremtő munkáját