Ugrás a cikkhez
Reklám



Török Zsolt MSZP-s képviselő a Magyar Gárdát eddig<br />csak szavakkal támadta. Képünkön a Terror Elhárító<br />Szolgálatnál rendszeresített Heckler&Koch MP5SD<br />hangtompítós géppisztoly airsoft változatával pózol
Miközben a balosok rongyosra tépik a szájukat a Magyar Gárda állítólagos (valójában sajnos közel sem) félkatonai jellege miatt, addig számos tagjuk, sőt még országgyűlési képviselőjük is akad, aki fegyveres gyakorlatozásokon vesz részt. Vigyázzunk, magyarok, mert a komcsik bizony harcra készülnek!

Török Zsolt, aki ráadásul az illegitim Országgyűlés jegyzője is, a Magyar Gárda megalakulása miatt az egyesülési jogról szóló törvény szigorítását szorgalmazta. Volt pofája pont neki riogatnia a gárdisták fegyverkezésével, aki rendszeresen részt vesz elvtársaival festéktöltényes lőkiképzéseken, ún. airsoft gyakorlatokon, mely az ismertebb paintball komolyabb változata, valósághűbb fegyverekkel. Városában, Egerben 2006 júniusában alapították meg az Agriacommando nevű "szabadidősport-szervezetet", ennek honlapjáról közlünk alább érdekes képeket, többek közt pártvezetőtársairól is.

Török Zsolt 2004-ben vált híressé, amikor kiderült, hogy valójában nem szerzett főiskolai diplomát, hanem csak érettségije van. A politikus azzal védekezett, hogy „valaki elronthatta” az Országgyűlés honlapján is megtalálható önéletrajzát (amit ő ott sose látott), mert tanult ugyan főiskolán, de nem fejezte be azt. Az MSZP honlapján található életrajzában egyébként a mai napig félrevezetően ez áll: „1989 és 1992 között Egerben az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola matematika-számítástechnika szakán tanult.” Aztán szépen továbbsiklik, mintha minden menetrendszerűen történt volna.

Török Zsolt elérhetőségét közzétettük a többi hazaáruló mobilszáma közt.



Közös sajtótájékoztatót tart Török Zsolt és Olajos János (balszélen), a Fiatal Baloldal egri szervezetének alelnöke, akiről alább lesznek még jobb képek is




Az egri FIB-alelnök fegyverben




Olajos és társai




Egy másik kötöznivaló brigádjuk vörös karszalagban




Jánosi Zoltán (06-20-466-8324), a Fiatal Baloldal országos alelnöke, egri önkormányzati képviselő




Csapatzászló




A kezdők előbb csak festékgolyós (paintball) fegyverekkel játszadoznak




Míg egymást lövik, addig persze nincs nagy baj




Csakhogy élesben mi leszünk a célkeresztben


Héjjas Iván – Kuruc.info



Friss hírek az elmúlt 24 órából