Ugrás a cikkhez
Reklám

A hangfelvételt néhány perccel ezelőtt tette közzé az Echo Televízió, azt azonban nem közölték, hogy mikor készült. Mint ismeretes, a szemkilövető előbb lapinterjúban is megpedzette az esetleges összefogási szándékot (részéről, természetesen), ma viszont lapinterjúban visszakozott, vélhetően a rajongótáborában tapasztalt felháborodás miatt. Egy biztos: ennél jobb muníciót könyörögve sem kaphatott volna a Fidesz.



A fényképek a Jobbik idei majálisán készültek




Frissítés: Nováknak nem tetszik az ötlet:

2. frissítés: Jobbik: "összefogás helyett elszámoltatás lesz"

Inkább megmosolyogtató, mint komolyan veendő Gyurcsány Ferenc felvetése egy állítólagos összefogásról a szalonképesebb Jobbikkal. A nemzeti párt ugyanis korábban is számos alkalommal leszögezte: nem kíván összefogni a XX. század egyik leszerepelt politikai erejével sem: sem a korrupció mocsarában fetrengő Fidesszel, sem az országot gazdaságilag tönkretevő, szintén korrupciós ügyeikről híres MSZP-vel vagy a belőlük kiváló DK-val, hanem egyedül szeretnénk elnyerni a választók bizalmát.

Erről beszélt Vona Gábor is a Kossuth Rádiónak adott interjújában. A Jobbik elnöke kifejtette még: a centrális erőtér megbukott, a bizonytalanok vannak ma Magyarországon többségben, ők pedig biztosak abban, hogy kormányt akarnak váltani. A kormányváltó hangulat adott, ezért sem bír a Fidesz időközi választást nyerni. A bizonytalanok kormányváltó erőt keresnek, és nekünk az a feladatunk az elkövetkező két évben, hogy a kormányváltó erőt felmutassuk a számukra. A DK szavazóit is meg kell győzni arról, hogy Gyurcsány Ferenc becsapja őket, nem képviseli a kisemberek érdekeit, a Jobbik programja nekik is megoldást jelenthet adott esetben.

Az elmúlt elmúlt hat évben elszabotált elszámoltatás sem maradhat el, az érinteni fogja a Gyurcsány- és az Orbán-kormányokat egyaránt - áll a párt közleményében.

Kapcsolódó: Szaniszló: a Fidesz jobbra tolódott, a Jobbik középre, akár össze is olvadhatnának





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából