Megtalálták a rendőrök annak a húszéves lánynak a holttestét, aki szombat hajnalban tűnt el Budapesten. A gyanú szerint gyilkosság történt, az egyenruhások egy szintén 20 éves "fiatalembert" fogtak el.




M. Vivient, a fővárosi Népliget környékén szombat hajnalban eltűnt lányt gyilkosa meg akarta erőszakolni. A Blikk úgy tudja, hogy Vivien szembe szállt támadójával, nem hagyta, hogy megbecstelenítsék, utolsó leheletéig küzdött az életben maradásért. A feldühödött férfi miután nem tudta kiélni beteges vágyait, megfojtotta a lányt.

Vivien szombaton hajnalban tűnt el, miután a Liget Club nevű szórakozóhelyről elindult haza. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lány holttestét a csütörtök hajnali órákban egy Dabas melletti erdőben találták meg.

A gyanúsítottról egyelőre annyit tudni, hogy 20 éves és a lányhoz hasonlóan kakucsi. Kihallgatása jelenleg is tart.

Frissítés: Általános iskolai osztálytársa gyilkolta meg Vivient



"K. Bálint"
A gyilkossággal gyanúsított Kelemen Bálint – aki nem csak osztálytársa, de gyerekkori barátja is volt a lánynak – beismerte a rendőröknek tettét, sőt a lány holttestéhez vezette az egyenruhásokat.

Facebookos adatlapja a cikk frissítésekor még elérhető volt ide kattintva.

A fiatalok a Liget Clubban is együtt voltak, Bálinttal beszélt utoljára Vivien. A fiú lett volna az, aki hazafuvarozza a lányt, ám ehelyett egy Dabas melletti erdős területre vitte, ahol megpróbálta megerőszakolni. Vivien nem engedte, hogy a fiú akaratát véghez vigye, vélhetően ezért – dühében – végezhetett a lánnyal.

2. frissítés: Több mint tíz késszúrás végzett a lánnyal

Bár a bulvárlapok pénteken arról írtak, hogy a 20 éves lányt megfojtotta gyilkosa, a Velvet megbízható forrásból úgy értesült: M. Vivien testét több mint tízszer szúrta meg egy késsel. A Pest Megyei Főügyészség közben közölte, hogy indítványt tett K. Bálint előzetes letartóztatására.

A fiút a rendőrség március 8-án, kedden este vette őrizetbe, és úgy tudni, először személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsították. Bár először megpróbálta félrevezetni a rendőröket, de végül ráterelődött a gyanú.

Azt, hogy Kelemen Bálint miért ölhetett, még mindig vizsgálják. A gyilkosságnak talán ahhoz lehet köze, hogy a fiú odavolt a lányért; több szerelmes üzenetet találtak a mobiljában, amit M. Viviennek írt. A rendőrség ugyancsak vizsgálja, hogy Kelemen a bűncselekmény előtt fogyasztott-e drogot vagy alkoholt.

A Pesti Megyei Főügyészség pénteken közölte, hogy indítvány tett "K. Bálint" előzetes letartóztatására. A közlemény szerint a két fiatal még az általános iskolából ismerte egymást, februártól pedig több üzenetet váltottak egy közösségi oldalon.

2016. március 4-én este a fiatal lány a barátaival egy, a Népligetnél található klubban szórakozott. Már hajnal volt, amikor telefonon találkozót beszéltek meg a gyanúsítottal, ezért a férfi gépkocsival elment a Népligethez, ahonnan Kakucsra indultak. A férfi a falu közeli erdőben megállította a gépkocsit. Elővett egy vadásztőrt és azzal többször megszúrta a sértettet, aki a szúrások következtében a helyszínen életét vesztette. Ezt követően lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal letakarta. A kést, a sértett táskáját a közeli patakba dobta, majd hazament – fogalmaztak a közleményben. A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását.

(Kuruc.info - Police - Blikk - Hír24  - Velvet nyomán)