Ugrás a cikkhez
Reklám

A Fidesz miskolci képviselői hallgatnak, ahelyett, hogy tiltakoznának a külföldiek földvásárlása ellen. Ezzel maguk is asszisztálnak Magyarország kiárusításához, mondta Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő pénteki tájékoztatóján.

Emlékeztetett, az első külföldi földvásárlás novemberben történt Magyarországon. Akkor felszólította Csöbör Katalint és Sebestyén Lászlót, kérjenek bocsánatot a miskolciaktól, amiért félrevezették őket, hiszen addig folyamatosan azt hangoztatták, hogy külföldi nem vehet hazánkban földet. Miközben Sebestyén és Csöbör „lapít”, újabb föld került külföldi kézbe, ezúttal Somogy megyében, hívta fel a figyelmet Pakusza. Ráadásul – tette hozzá – a nemzetinek mondott kormány arról is gondoskodott, hogy a „derék olasz hazafi” féláron, 135 millió forint helyett csupán 73 millióért jusson hozzá őseink földjéhez. Minden magyar örülne ilyen ajándéknak – véli a Jobbik képviselője.

Közölte azt is, a Jobbik igyekszik menteni a helyzetet, ezért a párt az ügyészséghez fordult, emellett a miskolciak várják a Fidesz két helyi felelős, vagy inkább felelőtlen politikusának a véleményét. Mondják el, ígéretükkel ellentétben miért nem védik meg a magyar földet? Szerintük jó, hogy őseink véráztatta földjét idegenek vásárolhatják fel? Szerintük Trianonban nem csonkították meg eléggé Magyarországot? A miskolciak a válaszokkal együtt a két politikus bocsánatkérését és lemondását is várják, nyomatékosította Pakusza Zoltán.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: Jobbik: a Fidesz megvalósítja a Földet az olasz gazdáknak féláron! programot





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából