Ugrás a cikkhez
Reklám

"Akik nem akarják, hogy mecset legyen Magyarországon, azok nem a barátaink, azok az ellenségeinknek számítanak" - fogalmazott a közelmúltban a Magyar Iszlám Közösség egyik vezetője, Kovács Miklós "Ahmed".




"Ahmed" hozzátette azt is, hogy vallásilag tilos bármelyik muszlimnak ebben az országban a nemzeti radikálisokat támogatni, rájuk szavazni, vagy bármiben segíteni őket. Hogy Kovács Miklós, alias "Ahmed" mennyire szenved az előítéletei rabságától, azt jól mutatja az a kijelentése is, miszerint a muszlim nőket paprika spray vásárlására ösztönzi, amit egy esetleges inzultálás esetén - mint fogalmaz - "fújjanak a kopasz paraszt arcába". Azt is kifejti, hogy ha Magyarországon muszlimokat fognak lődözni, annak a média, az állam és a "különböző szélsőséges, szélsőjobboldali csoportok" lesznek a felelősei, akik - a szélhámos Kovács Miklós szerint - a muszlimok ellen próbálnak gyűlöletet kelteni. Hogy jelenleg sem Magyarországon, sem máshol a világon muszlimokat keresztények nem üldöznek, ellenben az ellenkezőjére számos példa akad, az szemlátomást a legkevésbé sem zavarja.

Az alább látható felvételen a mohamedán hókuszpókusz 2.27-ig tart, utána kezdi el mondókáját az identitászavaros fiatalember. Az ellenséggé vált szervezetek (Jobbik, Magyar Gárda, HVIM, Betyársereg) felsorolása 4.57-től hallható. Az "őket" [muszlimokat] hazazavarni kívánók, mecseteket építeni nem akarók elleni uszítás 8.13-tól. A "kopasz parasztok" lefújásának ötlete 12.56-tól hangzik el, a muszlimüldözésről 15.05-től esik szól. De egyéb csemegét is találhat a kíváncsi fül egészen 15.55-ig, akkortól ugyanis ismét Európa-idegenre vált "Ahmed".

Kovács Miklós idegenvezetőként dolgozik Budapesten, a honlapja szerint a rijádi Imam Muhammad bin Saud Iszlám Egyetemen végzett, így az arabon belül jól beszéli az egyiptomi nyelvjárást. Emellett "Ahmed" a Magyar Iszlám Közösség alelnöki feladatait is ellátja. Ahogy arra olvasóink emlékezhetnek, ez az az muszlim vallási szervezet, pontosabban - a Fidesznek hála - elismert "egyház", amely miatt családok és gondozottak százai kerültek kilátástalan helyzetbe, és akik "harádzsot" szedtek az egyházi finanszírozásért cserébe egy szociális szolgáltató cégtől.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából