Ugrás a cikkhez
Reklám

A Délmagyar olvasója több kupacnyi szétdobált ételmaradékkal találkozott egy "menekülteket" szállító ingyenes buszon. Bosszúsan megjegyezte, "ezek nem is éheznek".

Keményen adott hangot felháborodásának az internet népe egy Facebookon terjedő kép alatt, amely egy betolakodókat szállító buszon készült. Az olvasó a fotó mellett keserűen megjegyezte, "szegény éhező menekültek ezt hagyják maguk után az őket (ingyen) szállító autóbuszon. Szerintem mindenki levonhatja a szükséges konzekvenciát". A képen ugyanis szétdobált Pick szalámis csomag, ép zsömlék és ásványvizek láthatók.




És egy MÁV-dolgozó hozzászólása a képet szintén megosztó egyik blogbejegyzés alatt:

Én vonatot takarítok utánuk napi szinten. Érdemes lenne lefényképeznem, azokon miket hagynak! Hálátlanok. Olyanokat kapnak enni, inni, amiket sok magyar ember meg sem engedhetne magának. Ők meg otthagyják vagy a vonat kukáiba dobják. A koszról meg nem is beszélve. Melltartó, alsónadrág, büdös zokni. És még sorolhatnám, miket dobunk ki a vonatból nap mint nap. Botrányos az egész!

Persze ne higgye azt senki, hogy új jelenség az, hogy az "éhező menekültek" a kukába dobják az ételt - vagy akár bontatlanul bármi, általuk felesleges kacatnak tartott adományt - amivel bőséges adóforintjainkból, vagy éppen hippilelkű liberálisok által gazdagodtak (lásd bővebben a kapcsolódó anyagban).







Kapcsolódó: Tombol a bevándorlóimádat liberális "hölgyeink" körében, az sem zavarja őket, hogy a kukában landol a főztjük





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából