Ugrás a cikkhez
Reklám

Téglásy Imre életvédő, az Alfa Szövetség elnökének felhívása:

Kedves Barátom!

Micsoda drámai üzenetet küldött a balsors a magyarságnak, amikor azonos napra sodorta a külső és a belső nemzetvesztés dátumait: 1920. június 4-ét és 1956. június 4-ét! Csak a nemzethalál himnikus dalnoka, Vörösmarty Mihály szavaival lehet valamelyest érzékeltetni, hogy mit és miként veszítettünk a trianoni békediktátum magyarságot marcangoló rendelkezéseivel, illetve a kommunista minisztertanács 1043/1956-os ukázával. Míg az előbbi következményeként országunk lélekszáma 20 886 487-ről 7 615 117-re esett vissza, addig az utóbbi - a máig tartó abortuszdiktatúra jegyében - már eddig is ugyanennyit, vagyis hétmillió magyar magzatgyermeket is abortált.

"Hallottuk a szót. Mélység és magasság
Visszhangozák azt. S a nagy egyetem
Megszűnt forogni egy pillanatig.
Mély csend lőn, mint szokott a vész előtt.
A vész kitört. Vérfagylaló keze
Emberfejekkel labdázott az égre,
Emberszivekben dúltak lábai.
Lélegzetétől meghervadt az élet,
A szellemek világa kialudt.
S az elsötétült égnek arcain
Vad fénnyel a villámok rajzolák le
Az ellenséges istenek haragját.
És folyton-folyvást orditott a vész.
Mint egy veszetté-bőszült szörnyeteg.
Amerre járt, irtóztató nyomában
Szétszaggatott népeknek átkai
Sohajtanak fel csonthalmok közől,
És a nyomor gyámoltalan fejét
Elhamvadt városokra fekteti."

Emlékezzünk és tanuljunk, de gyászunkban se feledkezzünk meg a magyarok Nemző-Teremtő Istenének tiszteletéről! Tehát: kegyelmet magunknak, kegyelmet magzatunknak! Békét az anyaméhben! Életre fel!

Az Őszike (Örökbe Fogadó Szülők Köre) tagjaival együtt szeretettel hívlak a június 4-i életvédő sétára, amelyen jelenlétünkkel arról is tanúságot tehetünk, hogy Magyarországon nincs olyan magzatgyermek, aki - ha hagyják megszületni - ne találhatna szerető anyára, apára, családra. Az ide kattintva olvasható cikk főszereplői is a szeretet törvényének ezt az érvényesülését igazolják: Ágnes és Luca ragyogóan fényes szeretete mindannyiunkat tanít és gazdagít.

Az írás egyetlen tévedése, hogy: "A Téglásy Imre által vezetett Életvédő szervezetnél sem volt még példa arra, hogy egyedülállónak adjanak újszülött babát, mégis vállalták az addigra már a sor elején álló Ági ügyét."

Működésünk során ugyanis akadt olyan nagylelkű, egyedülálló örökbefogadó, aki 7, azaz hét, mások által nem kívánt, különleges gyermeket fogadott örökbe! Az Alfától kapott ikreket például úgy hordozta, hogy egyet előre, egyet meg a hátára kötözött, így fért el ez az ikerpár a már előzőleg szívébe fogadott öt gyermek mellett. Mert bizony akadnak ilyenek is, akiknek nem súlyos teher, hanem áldás a gyermek. Ők a szív ihlette építőmérnökök és kétkezi munkások képviselőiként Magyarországból ekként építik a legszebb és legigazibb országot: az igazi anyaországot!

A Nemző-Teremtő Isten ránk áradó áldását ezúton is köszönjük nekik! Életre fel!







(A rendezvény nem ütközik a HVIM hagyományos Trianon-felvonulásával.)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából