Ugrás a cikkhez
Reklám

Mivel a magunkfajták oldalán nem várható egy nagykövetnek sem a megszólalása, így a betiltott A család nevében Fb-csoport közleményét tesszük közzé a "nemzetközi homofóbia és transzfóbia elleni nap" alkalmából:

Ma azok előtt emlékezünk, akiket egy rendkívül erőszakos nemzetközi lobbi (az egyszerűség kedvéért nevezzük homoszexuális lobbinak) megbélyegzett.




Vajon meg kell-e tiltania az államnak úgy általában a szexualitás, de különös tekintettel a természetestől eltérő szexuális irányultság reklámozását? Véleményünk szerint igen. A reklámot és az (állítólagosan) "semleges" felvilágosítást (amely a homoszexuális ideológiának megfelelően, úgy ábrázolja azt, mintha az a "helyes" szexualitás ritkább változata lenne) meg kell tiltani, mert ahogy évenként láthatjuk, súlyos erkölcstelenséghez, közszeméremsértéshez vezet. Különös, hogy azok is ellenzik a reklámtilalmat, akik azt állítják, hogy a homoszexualitás megváltoztathatatlan adottság. Ez esetben mire való a reklám, ha a homo- és egyéb természetellenes szexuális hajlam nem változhat?

A téma kapcsán nem lehet megkerülni a házasságot, a férfit és a nőt összekötő szövetséget, valamint a gyermekáldást. Az ezekre irányuló követelések már csak azért is fölöslegesek, mert ezeket a "jogokat" nem a politikusok vették el a homo- és transzszexuális emberektől, így visszaadni sem tudnák. Isten teremtette ilyennek a világot.

Fontosnak tartjuk a közvélekedést uraló három mítosz felszámolását. Ezek a következők:

1. A homoszexualitás veleszületett.
2. A homoszexualitás az emberi szexualitásnak a heteroszexualitással egyenrangú kifejeződése, és csak annyiban különbözik tőle, hogy míg a heteroszexualitás a másik nemre, a homoszexualitás a saját nemre vonatkozik.
3. A homoszexualitás megváltoztathatatlan.

Tudományos szempontból a fenti mítoszok tarthatatlanok, mégis táptalajul szolgálnak annak a vélekedésnek, hogy a homoszexuális életmód éppoly "normális", és ezért éppúgy helyeselni kell, mint a férfi és a nő közötti házasságot. Az Európai Unió egyes országaiban éppen az említett mítoszok szolgáltatnak ideológiai alapot az új törvények elfogadtatására.




A homoszexualitás és a többi, a természetestől eltérő szexuális irányultság kialakulása nem genetikai, sokkal inkább pszichoszociális okokra vezethető vissza. Még egy ateista társadalomnak sem lehet érdeke, hogy olyan környezetet alakítson ki, amely szó szerint melegágya lehet az ilyen változásoknak, hiszen a nyugdíjas korúak ellátása a munkaképes utódok által bevezetett adóból realizálódik, utódok nemzésére pedig kizárólag a heteroszexuális párok képesek.

Kapcsolódó:

- Európai ügy: A transznemű kreatúrák jogai mögött első szóra felsorakozott tíz budapesti nagykövetség

- Rendőrfőkapitány: a családpártiak nem vonulhatnak, nehogy zavarják a buzivonaglást!

- A legfőbb ügyészhez fordul A család nevében Facebook-csoport a magzatgyilkosságra buzdító Harcz Gabriella miatt





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából