Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy szál törülközőbe csavarva állt, és telefonált lakásuk ajtaja előtt péntek délután – így látták utoljára a szomszédok azt a csinos fiatal lányt, akit szombat hajnalban otthonában késeltek halálra.




Azt, hogy éppen a következő kuncsaftjával egyeztetett-e, a nyomozók deríthetik majd ki. A Blikk információi szerint ugyanis a 19 éves "Nancy D." egy internetes szexoldalon árulta bájait. A férfiakat Akácfa utcai lakásában fogadta, ahol a hét végén meggyilkolták – éppen ezért nem zárható ki, hogy egyik szexpartnere ragadott kést, és végzett a lánnyal.

Nancy édesanyja önmagát vádolja a történtekért.

– Ez az én hibám is – mondta az anyja, de ennél többet nem akart elárulni; egyébként ő találta meg lánya holttestét. A nő a gyilkosság előtt lement az utcára, hogy megsétáltassa kutyájukat; amikor visszatért, "Nancy" már nem élt.




A nyomozók még szombat hajnalban sorra meghallgatták a lakókat, és vasárnap este több szomszédhoz újra be is csöngettek.

– Még be is kukucskáltam a lakásukba, mert nyitva volt a bejárati ajtón a kisablak, de semmi gyanúsat nem láttam – mesélte az egyik, neve elhallgatását kérő szomszéd lány, aki nem sokkal a gyilkosság után érhetett haza. – Tegnapelőtt is kijöttek a rendőrök, de sokkal többet nem tudtam nekik mondani. Egy ázsiai férfiról érdeklődtek tőlem és több lakótól is, de senkinek sem rémlett, hogy ilyen ember járt volna a környéken.

Bár az épület lépcsőházában egy sincs, a forgalmas belvárosi utcában azonban több térfigyelő kamera is van. A rendőrök ezeknek a felvételeit is átnézik, de vizsgálják a lány laptopját és mobiltelefonját, valamint levelezéseit is elolvassák, hogy minél hamarabb eljussanak a támadóhoz.




A Blikk úgy tudja, Nancy néhány hónapja kereshette "escortlányként" a pénzt, s volt, aki megjósolta, hogyan végzi majd.

"Te az a fajta vagy, akit kihasználnak, elrabolnak és elvernek, aztán megölnek” – ostorozta egyik ismerőse az egyik közösségi oldalon.

A rendőrség egyelőre nem találja a tettest, és az eljárás miat­t nem is árulnak el többet.

– Továbbra is emberölés miat­t nyomozunk ismeretlen tettes ellen – mondták szűkszavúan a BRFK sajtóosztályán.

(Blikk nyomán)

Frissítés: Facebook-oldaláról kitakarás nélkül:










Beteges félelmek és vágyak kísérték a "szakmát":







2. frissítés: "kizárólag külföldieknek árulta magát"

A Blikk újabb cikke megerősíti azt az információt, amit egyik olvasónk írt hozzászólásában: megtalálták a lány chatoldalát, amiből az derül ki, hogy igen korán, már 17 évesen belekezdett a "legősibb mesterségbe". Az internetes oldalon kapott hideget-meleget munkája és külseje miatt is. Barátai pedig nem véletlenül féltették, hiszen már évekkel ezelőtt is külföldiekből állt össze az ügyfélköre.

– 17 éves kora óta dolgozott örömlányként, és kizárólag külföldieknek árulta magát. Nancy értelmes lány volt, több nyelven beszélt, de a kényszer és a pénztelenség rávitte erre. Egyébként hitt a szerelemben – mondta Nancy egyik ismerőse, aki mostanában sokat látta a lányt "szétcsúszva” szórakozóhelyeken.

A beírásai azonban nem kényszerre és nélkülözésre utalnak, sokkal inkább arra, hogy szeretett nagy lábon élni (vok = vagyok igénytelen, magyarnak már alig nevezhető nyelven):










"Szökni nem szoktam, inkább lelépésnek nevezném, amit csinálok. El szoktam tűnni hetekre, de anyum már megszokta. Tudja, hazajövök, ha összeszedem magam" – írta magáról "Nancy" egy közösségi oldalon.

A rendőrök külföldiek között keresik a gyilkost. A lakásban többféle ujjnyomatot is találtak, most abban bíznak, hogy az elkövetőt megtalálják a bűnügyi nyilvántartásban.

(Blikk nyomán)

3. frissítés: "egy ismert, látszólag példás családi életet élő politikus is rendszeres vendége volt"

– Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi – mondta a Borsnak a lány egyik barátnője, aki úgy tudja: kettejük egyik együttlétéről videofelvétel is készült.

– Nancy telefonjában meg kellett lennie a videónak, elmentette azon a tárhelyen, amelyet a csúcskészülék gyártója biztosít az ügy­feleinek. A telefon a rendőrségnél van, így a felvétel feltehetően nem kerül nyilvánosságra – tette hozzá.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából