Ugrás a cikkhez
Reklám

Novák Előd, a Jobbik alelnöke a kétségbeesés helyett bőséges gyermekáldást kívánt a magyaroknak, reagálván a legújabb honfoglalók sokadjára megismételt újévi sikerére, a "Rikárdó-jelenségre". A következő gondolatokat osztotta meg Facebook-oldalán:

A 2015-ben elsőként - 23 éves anya harmadik gyermekeként! - megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve. :-) Bőséges gyermekáldást kívánok minden honfitársamnak az új évre!

Mindezt egy családi fényképpel nyomatékosította:




A nemzethalál elkerülésének egyetlen lehetőségére utaló, példaértékű jókívánságba csupán egy hiba csúszott: a makói önkormányzat jóvoltából 100 ezer forinttal és hasonló értékű babakötvénnyel is megajándékozott év első nem hiába születettjét már három testvére várja otthon, tehát ő már a negyedik "orgonasíp".

Én is Rikárdó vagyok

A Gyurcsány-párt viszont nem ebbe kötött bele. A hungarofób társulat azon kapta fel a vizet, hogy "a jobbikos politikus szerint a Rikárdók nem tartoznak a magyarok közé". Így tehát bojkottot hirdettek a nemzeti párt háromgyermekes alelnöke ellen, vagyis kirekesztéssel küzdenek az állítólagos kirekesztés ellen:

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja Novák Előd nyíltan szélsőséges szavait. Novák is egy azon jobbikos képviselők közül, akik rasszista és kirekesztő megnyilvánulásokkal igyekeznek szítani a társadalmi feszültséget magyar és magyar (sic!) között. A DK arra kéri az ellenzéki pártokat, hogy Novák felszólalásai alatt - témától függetlenül - hagyják el a termet; ne tiszteljenek meg jelenlétükkel egy olyan embert, aki származási alapon osztogatná a magyar jelzőt! A DK továbbá reméli, hogy azok a parlamenti pártok, akik (sic!) eddig közös kezdeményezéseket nyújtottak be a Jobbikkal, a jövőben nem fogják ezt megtenni.

De ezután jön a legjobb: "A Demokratikus Koalíció vezető politikusai tiltakozásuk jeléül saját facebook oldalaikon a mai napra 'felveszik' a Rikárdó nevet, azt kifejezvén, hogy a magyarságból származási alapon történő kirekesztés minden magyar ember számára sértő."




Azt persze már eddig is tudtuk, hogy Gyurcsány és tettestársai cigányok (zsidók, hottentották, pirézek - mindegy, csak a magyar érdek ellen legyen), de a mai napra - az "Ich bin ein Berliner" enyhén erőltetett kiforgatásával - konkrétan már Rikárdók is.










Jó játék, mi egy kicsit tovább is gondoltuk:




























Ha a kedves olvasók is ismernek néhány Rikárdót, hát ne fogják vissza kreatív énüket!

(Kuruc.info; képek: VJack)

Frissítés: Olvasóink Rikárdói




























2. frissítés: Egy újabb csokor Rikárdó


















Friss hírek az elmúlt 24 órából