Ugrás a cikkhez
Reklám

Történt a minap, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) elnöke, "gyilkos" Császti Ferenc levelet küldött régi jó barátjának és bűntársának, az őszödi böszme Gyurcsány Ferencnek. Ebben az egyébként szinte baráti hangvételű levélben tájékoztatja, hogy barátja, pontosabban közös barátjuk, a "beszari" Krejniker Miklós egészségi állapota az utóbbi időben leromlott, ezért lemondott, és ő lett az elnök.




Már itt sok a furcsaság. Először is Krejniker már régóta krónikus beteg és többször jött vissza a halál torkából, mint bármelyik halandó, akiknek nem állt rendelkezésre hatalmas vagyon a kezelésekre - persze a halandók pénzéből. Ezért már számtalanszor visszalépett az elnöki pozíciójából, de lemondását Császti eddig nem engedte. Most, hogy végre a vádlottak padjára került - egészségi állapota egyébként az elmúlt évben inkább javult, mint stagnált - elfogadta Császti a lemondását és kénytelen volt előjönni a háttérből elnöknek. Ez gyakorlatilag semmilyen változást nem jelent, mert már legalább tíz éve Császti hordja a nadrágot, Krejniker gyakorlatilag egy báb volt, amivel nagyjából mindenki - Gyurcsány is - tisztában volt, marhára nem érdekelheti őt, legfeljebb Krejniker Fannyka pornós videóira lenne kíváncsi a Krejniker famíliával kapcsolatban.

Gyilkosunk úgy tesz, mintha csak most kezdené regnálását, és azt sem tudná, mi van a Kamarában. Hivatkozik valamilyen egyhangú szavazásra is, ahol bizalmat szavaztak neki, de ez csak közgyűlésen történhetne, ami - mint tudjuk - érvénytelen volt Sárváron, ahol egyébként semmi ilyesmiről nem volt szó. Ez alapján Fletónak tett kijelentései sántítanak, eljárása meg sem közelíti a törvényesség határát.



A volt kazánkovács - helyesírási hibákkal nem fukarkodó - levele rákattintva nagyítható

Császti a levélben egy személyes találkozót kér a Böszmétől, ahol személyesen kellene megoldást találni a feje felett lebegő kardra, mintha nem érdekelné, hogy a saját törpe pártja élén páváskodó Gyurcsány momentán nincs hatalmon. Igaz, ameddig az ország tönkretételével volt elfoglalva miniszterelnökként, az időszak alatt rákosodott így el a végrehajtás Magyarországon a gátlástalan, kontroll nélküli Császti által.

Gondolható, hogy nem csak ezen időszakról akar nosztalgiázni a DK-s pártvezérrel, hanem Gyurcsány még mindig meglévő befolyását és kegyeit keresi. Császti az egyik leggazdagabb ember hazánkban, a rabolt vagyonának köszönhetően igazi oligarchává nőtte ki magát, olyanná, akikkel Orbánnak egyre több gondja támad. Az ilyen oligarchák nem lojálisak senkihez, hanem kizárólag a saját zsebük tömése foglalkoztatja őket, az első alkalommal hátba szúrják azt, akinek felemelkedésüket köszönhették, amennyiben önös érdekeik ezt megkívánják.

Elgondolkodtató az is - minden olvasónk számára világos kell legyen -, Orbán sem bír a végrehajtókkal. Cikksorozatunkban feltárt törvénytelenségek sokasága ellenére sem csukatta le a maffiaszerűen működő végrehajtói kamara vezetőségét, inkább hagyja őket tovább fosztogatni a lakosságot. Ezt a problémát Orbán alvezéreinek lehet köszönni, akik bőven kaptak a népet kifosztó végrehajtók mesés vagyonából.

(Folytatjuk - míg Császtiékat el nem tüntetik)

(Kuruc.info)

Részletek a végrehajtó maffia piszkos ügyeiből:

- Méretes aranyérmékkel kedveskedtek egymásnak a végrehajtó maffia elnökségi tagjai

- Lemondott Krejniker a végrehajtói kamara éléről - ideiglenesen a "gyilkos" Császti került a helyére

- Az MBVK-maffia ügyeiből: így hajtaná fel adósa lányának szoknyáját a cigányvajdából lett végrehajtó

- Gengszterparti Balatonalmádiban, avagy miért járnak a végrehajtók jogászbálba?

- Akiknek Orbán sem tud parancsolni, mert végrehajtók kenik az alvezéreit

- Újságírót támadott meg a Végrehajtói Kamara elnöke, Krejniker Miklós

- Széles elvtárs és az ufó végrehajtók

- Gyilkos Császti és az (i)gazságszolgátatás - újabb fejezet a végrehajtó maffia piszkos ügyeiből



Friss hírek az elmúlt 24 órából