Ugrás a cikkhez
Reklám

A térdkalácsa függőlegesen kettétört, az arca most is tele van zúzódásokkal annak a lánynak, akit szombaton vertek meg Budapesten, a bulinegyedben - számolt be a TV2 Tények. A TV2 híradója szerint a 23 éves lányt minden ok nélkül a hajánál fogva a földre húzták, és ütni, rugdosni kezdték.

A lány koncertre ment az egyik barátjával, amikor az állítólag részeg és bekábítószerezett banda tagjai leteperték és megverték. A fiút is megütötték, de mire kiértek a rendőrök, a támadók eltűntek. Az esetről a lány megverése után készült ez a videó, amin a verekedős társaság a lány barátját lökdösi, ököllel üti, és szidja:

A TV2 -nek a lány azt nyilatkozta, még most is sokkos állapotban van, nem érti, mivel váltottak ki ekkora ellenszenvet, hogy rájuk támadtak. A legmeglepőbb az volt számára, hogy még csak ki se akarták őket rabolni.

A Youtube-videót megnézve viszont az a meglepő, hogy a lányon egyáltalán nem látszik, hogy el lenne törve a térde, sem hogy össze lenne verve, a riportban viszont azt állítják, ekkor ez már megtörtént.

A barátjának is állítólag össze kellett varrni az állát, és több fejsérülése is volt, de a videón ez sem látszik.



A Bors képén már "látszik"...

A támadás akkor történt, mikor kiszálltak a taxijukból, és elindultak egy szórakozóhely felé. Hirtelen a hajánál fogva a földre rántották, ütni és rugdosni kezdték. Azt mondja, még csak nem is beszélgettek a barátjával, egyszer csak hátulról elkapta valaki a haját.

Egy közeli borozóból jött ki egy biztonsági őr és két szemtanú, akik véget vetettek az atrocitásnak - mondta el a megvert lány barátja.

Az ügyről a TV2 riportja után az Index megkereste a rendőrséget, megkérdezték, tettek-e feljelentést ezzel az üggyel kapcsolatban, keresik, beazonosították-e a támadókat, illetve milyen bűncselekmény miatt indítottak eljárást az ügyben.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata azt válaszolta, hogy a kérdéses ügyben garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. Részleteket nem közöltek, azt írták, "jelenleg az ügy tisztázása, valamint az adatgyűjtés folyamatban van".

(Index nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából