Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy gödöllői szórakozóhelyen kipattant vitát bozótvágóval és viperával próbált lerendezni a Készenléti Rendőrség egyik tagja, majd elmenekült a helyszínről.

A Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja a gyanúsítottja annak a késelésnek, amely szerdára virradó éjjel történt egy gödöllői szórakozóhelyen, az elkövetőt keresik - mondta Szende Gyula, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője szerdán. A rendőrként dolgozó férfi egy baráti társasággal szórakozott egy szórakozóhelyen, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával.

A vitát követően a rendőr elhagyta a helyiséget, ám később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott - tette hozzá a nyomozó ügyészség vezetője. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját – közölte Szende Gyula.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője a történtekre, illetve a nyomozás állására vonatkozó kérdésekre válaszul azt mondta, hogy az ügyben az eljárást lefolytató Pestvidéki Nyomozó Ügyészség az illetékes. Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos.

(MTI)

Frissítés: A Fradimob.hu beszámolója szerint a sértett az ő szurkolótársuk, alább olvasható a náluk megjelent szöveg:

Szurkolótársunk a Gödöllői Egyetem Klubjába ment le szórakozni. Lányokkal ismerkedett, mikor egy számára ismeretlen forma rátámadott.

Valószínűleg összekeverte valakivel a srácot, és ütlegelni kezdte. Majd egy machetével elkezdett hadonászni, és súlyos sérüléseket okozott szurkolótársunknak! /Az arcán a 3 nagy vágást 40 öltéssel varrták össze./

A támadót beazonosították, és kiderült, hogy ő egy készenléti rendőr!!!

Telefonon utolértük a súlyos sérülést szenvedett szurkolótársunkat!

Elmondta, hogy az éjszaka során a társaságukhoz tartozó egyik srácba kötött bele a gyanúsított. Ők ezt kint a szórakozóhely előtt megbeszélték. Itt nem történt semmilyen atrocitás, csak szóváltás. Majd a későbbi sértett társa visszament a szórakozóhelyre, a gyanúsított meg távozott! A szóváltást követően kb. 1-1,5 óra múlva visszatért a gyanúsított. Ekkor már felfegyverkezve, és nekitámadt a sértettnek, akit vélhetően összekevert a már korábban összeszólalkozott társával. Így a sértettet megütötte. A szurkolótársunk összeesett, a földön tovább rugdosta az őrült támadó. De ez nem volt elég neki. Mikor a sértett magához tért és felnézett, már csak azt látta, hogy machetével vág felé. Így csak annyit tudott tenni, hogy összehúzta magát, annyira amennyire csak tudta, hogy minél kisebb felületen érje őt a támadás. Abban bízott a sértett, hogy nem fog létfontosságú testrészeket vágni a fegyverrel a támadója.

Sajnos nem így lett. A fején a koponyáig hatolt a machete. A testén több mély vágás is van, melyeket több öltéssel varrtak össze. A testébe csöveket raktak, hogy a sebében keletkező váladék távozni tudjon. Tehát már ez is azt bizonyítja, hogy nem volt épelméjű a támadó! Hisz olyan mély vágásokat ejtett a sértetten, hogy hónapokba telik a gyógyulása!

Ezek után már csak az a kérdés, milyen gyorsan fogják el a támadó rendőrt.

Milyen mesét találnak ki a védelmére?

Mennyire fontos egy magyar ember élete a kormánynak? Mert az tudjuk, ha rendőrt ölnek, akkor 1 nap se kell a gyanúsított megtalálásához! Ha nem magyart ölnek meg, akkor szintén pár nap alatt elkapják az elkövetőt!

De sokszor bebizonyosodott, hogy ha magyar embert ér támadás, főleg ha szurkolóról van szó, akkor a rendőrség nem töri a kezét-lábát, hogy megtalálják az elkövetőt! Most, hogy rendőr az elkövető, ez még inkább kétséges!!!



Friss hírek az elmúlt 24 órából