Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni –  írja a Baon.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium az alábbi közleményt juttatta el a vidéki lapszerkesztőségéhez:

„Az intézmény szalagavató ünnepségén egyik Oktatónk fellépését követően rosszul lett. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek Kollégánk életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti. További információt csak a Család hozzájárulásával közlünk” – olvasható a dr. Komáromi Szilárd igazgató által jegyzett közleményben.

Helyszíni információik szerint a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.