Ugrás a cikkhez
Reklám

– Az elmúlt 30 évben megint csak kormányokon átívelően nem hallhattunk másról, minthogy ódákat zengtek a multinacionális cégekről, hazai leányvállalataikat szinte az egekbe emelték minden tekintetben, mondván, örüljünk annak, hogy legalább munkát adnak. A Mi Hazánk viszont, mint az a párt, amely a magyar dolgozók oldalán áll, ezzel nem éri be – fogalmazott Lantos János, a Mi Hazánk munkaügyi kabinetének elnöke, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

– Felemeljük szavunkat a gyári dolgozók érdekében, 7 pontos javaslatcsomag körvonalait ismertetjük – jelentette ki, majd ismertette a Mi Hazánk hétpontos javaslatcsomagját, mely alább olvasható:

– Ezek a Mi Hazánk gyári dolgozók védelmében megfogalmazott programpontjai, melyeket egyenként is részletesebben ki fogunk fejteni. Magyarország két legiparosodottabb megyéje ma Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye, utóbbiban található az én választókerületem is, így már csak ezért kis külön motivációt érzek, de természetesen követeléseink országszerte érvényesek.

Mert mi a magyar dolgozók pártján állunk, számukra akarunk anyagi és erkölcsi megbecsülést, nem a multik kegyeit keressük. Meggyőződésünk szerint ez az elv az alapja és virágzó, fejlődő és boldog Magyarországnak, amelyért küzdünk – zárta gondolatait.

(Magyar Jelen)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából