Ugrás a cikkhez
Reklám

Cigányellenes kép a Myvipen

Tisztelt Kuruc.info!

Ezeket a képeket a Myvipen találtam.

üdvözlettel.







Kuruc.info / Arppi S.: még egyszer hadd hangsúlyozzam, hogy a kép csalóka, mert erősen felülexponált, hiszen a gép fénymérője a cigány fekete dzsekijéhez állította a teljes expozíciót; ezért tűnik “csak” barnának (és nem feketének) a cigány haja és fehérnek (nem kreolnak) a bőre. Egy kis, ezt ellensúlyozó korrekcióval máris máshogy néz ki a dolog; az így korrigált kép ITT található.

***

Tisztelt Szerkesztőség!
Olvastam a cikket, én is találtam írásokat...nagyon nagy a magyargyűlölet, csatoltam 2 képet! Így járjon valaki egy iskolába, 1 házba velük, írni nem tudnak ahogy a képen is látszik. Ez a menő náluk....









***

Sajnos csak linket tudok küldeni. Egyébként lehet h megkaptátok az infot már de a www.kapostv.hu -n közzétették a jól láthatóan ork Csonka János képét...  Nos ő a gyerekgyilkos (infó ITT) ellene elfogató parancsot adtak ki...

még mindig ugyanez a téma:


Tisztelt Kurucok!

Mellékelten küldöm a gyermekét agyonverő tisztán látszóan nem cigány származású fiatalember fotóját.
Ha valaki felismeri vagy látja valahol,tudja kit kell hívni.
B.G.






a köv. levélben is:

Közzétették a gyilkos cigány fényképét ITT  

***

T. Szerkesztőség!

Szívesen partner lennék ahhoz, hogy felkeressük a tanárverő gyerek fegyelmi tárgyalását - békés körülmények között -,mert az Oktatási Tv. szerint a tárgyalás nyilvános. Egyedül viszont mégsem szeretnék odamenni.

Ha szerveznek ilyet, kérem, hogy erről értesítsenek.

Üdvözlettel

XY

tanár

Kuruc.info: még egyszer megkérünk mindenkit, írja meg, leközölhetjük-e a nevét, ha publikáljuk levelét!

***

Tudjátok, a barátnőm is abban a VIII. kerületi suliban tanul, ahol az a fizikatanáros eset megesett. Némiképp kiegészíteném az iskoláról szóló infókat, ha szabad. Pl. hogy nemzetvédelmi szak is van a suliban (mivel a hírekkel ellentétben nappali általános és nappali gimnázium is egyben (Kuruc.info: kösz a kiigazítást! Mindenesetre nem tévedtünk sokat, ugyanis Lakatos Zolika egyszer bukott.)), tehát onnan kerülnek ki a jövő rendőrei és katonái(műanyag katonák).

Valaha én is túlcsorduló magyar érzelmekkel büszkélkedhettem (oszlopos tagja voltam a "fekete fogaskerék"-kel fémjelzett híres-hirhedt egyesületnek, polgárőr-skinhead haverokkal tisztogattuk az utcákat, stb. Ám valahogy belefáradtam a gyűlöletbe, a mocskolódásba, és abba, hogy minden ismerősöm, aki amolyan hűde magyar érzületű volt, nem vitte többre, mint hogy segédmunkás ként az öklét rázza egy pukkant kocsmában. Tisztelet a kivételnek.

Ám most... valami elkezdett ébredezni bennem. Most azt mondom elég! Most azt mondom - vissza fogok térni. Nem vagyok, és soha nem is voltam nagydarab, de megjártam az idegenlégiót, lehúztam azt a bizonyos sorszolgálatot is és kurvára tele van a tököm, hogy ne legyek magyar...pont Magyarországon. Az egész világ a magyarokon röhög, már ahol ismerik. Rengeteg utazásom során egyetlen helyen ismerik el  a magyarokat( az idegenlégiósok többsége tudja, hogy nem kifizetődő basztatni őket, főleg ha hosszú ideig marad a delikvens az adott helyen... szóval ott tudják, hogy erősek vagyunk).

Sok országban nem tudják mi a különbség a magyar-román-szlovák-lengyel között, és meg voltak lepődve, hogy nem voltam hajlandó elfoglalni a munkásszállást, ahol kb 40 négyzetméteren már 5-en laktak (lengyelek, románok). ekkor felszegtem a fejem, és azt mondtam :"Én magyar vagyok! Nem ismersz. De hidd el, ha megpróbálsz megalázni, megismersz és nem vagyok olyan galamblelkű, mint a lengyelek!" (akiktől sok európai országban rettegnek, mondván ha egy lengyelt bántasz, mind bántani fog. (Pedig a szomszédodban is 6-an laknak....). És igen. Mi magyarok nem tartunk már össze. Mi egyedül tudunk tornádót kavarni ha kell.

És nem, nem fogok gyűlölködni! DE! Ha gáz van szóljatok! Komolyan. Ha a néni nem mer elmenni bevásárolni mert terrorizálják, vagy igaztalanul bántanak valakit mert magyar.... szétb...m a retkes k..a anyjába! És amint megtanulok honlapot írni ( :DDD) meg fogom csinálni a saját "bandámat"!

TAWARISH visszatért! Küldjétek a megb..andók fellelhetőségét. :))) Jah, amelyik tetves cigány meg akar találni már most, jöhet! iwiw, myvip, chat.hu, társkeresők... mindenhol ott vagyok. Ha valaki úgy gondolja, hogy érdemes egy kicsit beszélgetnünk itt egy msn, amit nyugodtan dobjatok szét, hisz a sajátom tawarish666@msn.com

És aki a Tawarish becenév miatt leruszkiz, annak megb..m az anyját. Nem vagyok ruszki, ez  a becenevem, és azért ez, mert ez és kész.

***

Üdvözlet Kurucok!

Ezt a két kis taknyot tegnap az iwiwen találtam!
Mindkettő annyira hülye, hogy felrakta a telefonszámát is!
Üdv:
fl

Nyári Szintia [Szinti,Pláza cica,Dzsozi baby kígyó]
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11699573
...utálom a gádzsókat...
tel: 06702598753

Sárközi József
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10511268
...utálom a gádzsókat!
11 éves patkány, tel: 06306547219
marjonorb@msn.com






***

Végül még pár MyVIP-es screenshot. Először a cigány Babai Erzsébet szösszenetét (eredeti méretű kép ITT)






Nézzük Heinz Biankát, aki saját ikonjaként Maugli képét használja, ergó, azzal azonosul:






Lássunk egy épületes beszélgetést közte, bátyja (akinek képe legfelül látható) és Rostás Alex (egy harmadik cigány) között. Ez utóbbi is kimondja azt, amit a kép is sugall: a bátyuska maffiózó, ahogy a cigányok egy jelentős része.






Mata Dávid (akinek rövid bemutatkozása a köv.: DÁVID A ROMA RAJ, PUJARO SHAVO SZERETLEK...) levelei közül:






Végül három levél a cigányutáló Gábor Gyulának, időrendben. A cigány kötött bele ez utóbbiba; ahogy látható, Gábor sokkal kulturáltabban válaszolgat Mata mocskolódására:














 



Friss hírek az elmúlt 24 órából