Ugrás a cikkhez
Reklám

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást "Á." Róbert 38 éves nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. szeptember 8-án 5 óra körül a nyíregyházi vasútállomáson arra akarta kényszeríteni akarata ellenére egyik ismerősét, egy 14 éves nyíregyházi lányt, hogy Szolnokra utazzon vele. A lányt először csak a karjánál fogva rángatta, majd egy késsel életveszélyesen megfenyegette, és bántalmazta. A történteket látva a lány védelmére kelt egyik fiúismerőse, akit a gyanúsított szintén életveszélyesen megfenyegetett. A 38 éves férfi és a sértett ezután elment egy közeli kocsmába, ahol együtt italoztak, majd a gyanúsított megkérte egyik barátját, hogy vigye fel Budapestre, a lányt pedig az általa megadott nyíregyházi címre hazaszállították. (Egy egészen kicsit cigánygyanús a történet... - a szerk.)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai az elfogatóparancs alapján körözött férfit 2019. szeptember 10-én a fővárosban elfogták. Az érkerti nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrőrsre előállított "Á." Róbertet, aki a vallomástételt megtagadta. A nyomozó hatóság a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

(Police nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából