Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy fiatal nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen 2019. július 5-én a rendőrségen, mivel aznap délelőtt egy férfi szeméremsértő módon viselkedett vele szemben a XV. kerületben.

A rendőrség az esettel összefüggésben felhívást tett közzé, melynek hatására az 54 éves budapesti P. Zoltán 2019. július 10-én az esti órákban feladta magát a XV. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a nyomozók előállították és szeméremsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. ​

Korábban írtuk: Szeméremsértőt keres a XV. kerületi rendőrkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. július 5-én 9 óra körül Budapest XV. kerületében, a Tóth István utcában szeméremsértő módon viselkedett.




A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(Police.hu)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából