Ugrás a cikkhez
Reklám

Holttestet találtak a tűzoltók egy leégett viskóban Budapest X. kerületében, a Gyakorló utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőre virradó éjszaka az MTI-vel.

Azt írták, hogy az építmény teljesen megsemmisült.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángok megfékezése után az ingatlanban egy emberre bukkantak, aki a mentők megállapítása szerint meghalt.

A viskó környezetében felállított sátrak egyikében egy másik személyt is találtak, ő nem sérült meg – olvasható a közleményben.

Meghalt egy nő egy gyömrői háztűzben

Kigyulladt egy családi ház Gyömrőn a Gróf Teleki utcában hétfő kora reggel, a tűzoltók az épületben egy eszméletlen nőt találtak.

Egy 70 négyzetméteres ingatlan tetőszerkezete, födémje és egyik helyisége égett – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila hozzátette: a tűzhöz a monori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a ház átvizsgálása során eszméletlen állapotban találtak rá egy középkorú nőre, akit a mentőknek újra kellett éleszteni. Az asszony azonban a gyors beavatkozás ellenére életét vesztette.

Frissítés: Sárosdon csak a lovak élték túl a tüzet

Meghalt egy ember hétfő délelőtt Sárosdon, miután kimentették egy kigyulladt épületből.

A tűz egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépületben ütött ki. Egy embert a szomszédok a tűzoltók kiérkezése előtt kimentettek az épületből és a házi orvoshoz vitték. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sérült életét nem tudták megmenteni – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a Homoksoron lévő téglaépületben egy szoba égett teljes terjedelmében, a tüzet a sárbogárdi és pusztaszabolcsi tűzoltók oltották el. A melléképületből két lovat mentettek ki.

(MTI)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából